Візьми — і не зроби: Курортна зона Мукачівщини досі відлякує бездоріжжям (ФОТО)

12
8

Мова йде про автошлях Кольчино-Лісарня-Пузняківці, де розміщені відомі комплекси відпочинку та готельно-ресторанні заклади.

Як видно на фото, деякими відрізками автошляху важко проїхати на легковому автомобілі із низькою посадкою, щоб нічого не зачепити чи пошкодити. І це не дивлячись на те, що дорожники спільно з посадовцями Мукачівської РДА у соцмережі Facebook звітували ще на початку вересня про якісний ямковий ремонт автошляху Кольчино-Лісарня-Пузняківці та запевняли громадськсть, що капітально відремонтують шлях до курортної зони Мукачівщини до кінця року. Що ж, ще мають місяць.

Ремонт дороги анонсували всередині серпня цього року після однієї з публікацій Mukachevo.net, де журналісти показали на жахливий стан дорожнього покриття у селі Лісарня та при в'їзді у село Верхня Визниця.

Тоді очільник Мукачівської РДА Сергій Гайдай у Facebook заявляв, що спільно з губернатором Геннадієм Москалем їм "вдалося домогтися фінансування з державного бюджету" ремонту дороги, яка, за його словами, не ремонтувалась останні 20 років.

Вже через 3 місяці після даного ямкового ремонту дорожнє покриття знову повернулось до попереднього стану. 

Останнім часом, за словами місцевих жителів, селами активно їздять лісовози та вантажівки із каменем і щебнем, що додатково розбивають дорогу санаторно-курортної зони. 

На жаль, напередодні новорічно-різдвяних свят дорожнє покриття автошляшу протяжністю понад 20 кілометрів потребує чергового "капітального ремонту", щоб не відлякати відвідувачів рекреаційної зони Мукачівщини.

Коментарі

І
Іванка

Дорогу повинні відремонтувати лісники і бази відпочинку, яким треба перекрити дорогу

N
nataliya

Сьогодні їхали по об`їзній та там вообще уральські гори. І коли їдеш за фурою, то страшно дивитися. Це кошмар.Могли би хоть ті випуклості зняти. Після переїзду страшно їхати думаєш ,що зараз фура перевернеться. Коли уже зроблять дорогу.Напевно тоді, коли хтось перевернеться на фурі.

М
мукачівець

А чи готове мукачево.нет розмістити фотографії половини вулиць міста де ями набагато страшніші ніж на фото. Чи супер обєктивний сайт не витримає навантажень по загрузці великої кількості фото?

В
Вася

Перегружені машини їздять із нелегального кар'єру із с. Клочки про який чомусь ніхто не пише.Журналісти ау.

Л
Лісарня

Навіть "дорогущий" ямковий ремонт був проведений лише на третині дороги. Тепер ями зявляються знову і на "відремонтованій" ділянці.

Ю
Юрий

Люди самі уже ремонтують дороги, зробили на с.Бистрицю, заасфальтували уже і вулички в с.Вільховиця, хотіли зробит центральну дорогу в с.Чинадієво, та РДА просить субвенцію! Собі на зарплату та на премії.

ПМ
Патріот Мукачівщини

Об'їзна що біля Кацика кстаті на балансі області і це питання до цімбора Гайдая лисого старого пукіша. Чи може і там має город робити? Більшу частину Пряшівської Балога вже зробив хотя мав Москаль

5
555

ви в мукачеви обиздну биля кацика сфотографируйте и покажить всий украини оби знали яки тут дороги.

Читайте також