Вказівку «фас» щодо виборів у Мукачеві дали зі столиці?

8
13

Щойно кандидат від Партії регіонів по округу №5 Іван Чубирко та губернатор Закарпаття Олександр Ледида заявили, що втішені результатами довиборів у Закарпатську облраду у Мукачеві, як міліція почала викликати людей на допити та вимагати через суд виїмки усієї виборчої документації по одній з дільниць.

«Не буду нічого оскаржувати», – написав у своєму Facebook Іван Чубирко в понеділок, 4 березня, коментуючи одну з публікацій, опубліковану на його «стіні».

«Вибори пройшли. Так, були акти, різні незначні порушення, які не вплинули на волевиявлення громадян Закарпаття. <…> Ми визнаємо результати, які зафіксовані дільничними комісіями. Під час довиборів, під час виборів потрібно проводити змагальний процес. Після виборів тільки підводять підсумки та рахують голоси виборців», – цитує прес-служба обласного осередку ПР заяву голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, яку він зробив на прес-конференції у вівторок, 5 березня.

Натомість, у четвер, 7 березня міліція на основі колективної заяви кількох членів однієї з дільничних комісій (представляли у комісіях сторону кандидата від ПР Івана Чубирка) починає слідчі дії (виклики на допити) та вимагає через суд виїмку усієї документації по цій дільниці.

Чому слова політиків розходяться із реальними справами, і чому так різко була змінена позиція щодо визнання результатів виборів у Мукачеві з боку влади – питання риторичні. 

Коментарі

Д
депо

Жаливо ти што з дуба упав, штось ти раньше героєм не був, а теперька гоноровим став.......

Г
Гуцул

Ярославе : підтримую брате все що ти сказав !!!!!СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!

МІ
МАРІЯ ІЗ СТРАБИЧОВА .

хлопці вибори пройщли , гроші на окремих кандидатів бралися із бютжету , бралося стільки скільки було треба враховуючи ош народ голодний , результат передбачуваний

Я
ярославу.

Вільшани за тобою пласуть! Матюки писати мабуть у Барона циганчат навчився. Яблуко від завидівського яблука не далоко паде...))))

МС
Микола Староста (Жалива)

ОП-СТОП.. ТАК ХТО БУВ У ВЛАДІ ТА МІХ ЗМІНИТИ СУДОВУ СИСТЕМУ? ТАК ЧЕРЕЗ КОГО НАЗНАЧАЛИСЯ СУДДІ? КОЛИ БАЛОГА ТА ЙОГО СОТОВАРІШІ БУЛИ ПРИ ВЛАДІ ЇХ СУДОВА СИСТЕМА ЗАДОВОЛЬНЯЛА І ВОНИ ЇЇ ВИКОРИСТОВУВАЛИ ПО ПОВНІЙ ПРОГРАМІ,А ЗАРАЗ ВОНА СТАЛА ПОГАНОЮ. ЧОМУ БАЛОГА РАЗОМ З СВОЇМ КУМОМ ЮЩЕНКО ТОДІ НЕ ЗМІНИЛИ СУДОВУ СИСТЕМУ?

ЙМ
йшов мімо

Жаливо, позирай аби тя пак тройця не судила, як у 30-х роках, за то шо ти вякав із под мережі провайдера, який в будущому став неугодним владі... Про які рівні закони говориш? Хвориись на голову чи в суді ни раз не був отстоювати свої законні тіпа права? А ти попробуй шось отстояти, потом ся туй отпишеш...

МС
Микола Староста (Жалива)

Ярослав, а де Вам Жалива дорогу перейшов? Якщо Ви не "трібні" відстояти позицію ваших босів, так або вони її не мають, або у вас мозгів не достатньо.

Я
ЯРОСЛАВ

Вся ота мишина возня регАНАЛЬНОЇ партії і її пустобрехів,які коментують (жалива і іншого роду х-йо соси)нічого недасть.БАЛОГА Є,БУВ і БУДЕ,що не можна сказати за рег АНАЛІВ,кінець їх уже близько, сокири нагострені,вила на поготові.ЗК на НАРИ,БАНДУ ТУДАЖ!!!!!!!!!!!!!!!!СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!

П
простота

і правильно зробдять якщо дадуть перемогу Чубіркові ось пане Вікторе ми вас з братиком вибрали в ВР і що ви місто того щоб говорити все з робочого міста (з трибуни) ви говорите через фейсбуки!!!! невже комп і є ваше роб. місце????!!!!!

П
Політолог

Шановні панове Балоги, так ви всім своїм прибічникам стверджуєте,що у Києві у вас все "схвачено". Виходить знову говорите неправду.

МС
Микола Староста (Жалива)

Політики не правоохоронні органи,якщо у правоохоронців є якісь дані про правопорушення на виборах, то вже їх справа. Хай правоохоронці дадуть оцінку виборам, то є їх законне право. Якщо були порушення тоді винні хай відповідають, закон повинен бути один як для Балога так і Чубирка.

В
Валас

От підколодний

І
Іван

Як можна вірити словам біло-голубих пацанчиків?

Читайте також