ВКонтакте розсилає "темники", як обійти блокування (ФОТО)

5
7

Українські користувачі російської соцмережі почали отримувати повідомлення з детальною інструкцією, як після блокування соцмережі увійти до свого профілю.

- Вконтакті завжди позиціонував себе поза політикою, наш сайт – це перш за все зручний майданчик для спілкування, де кожен може висловити свою точку зору незалежно від країни і національності, - йдеться у поширеному повідомленні від адміністрації ВК.

У ВК рекомендують скористатися низкою варіантів, які дозволяють обійти блокування соцмережі.

Серед них розширення для браузерів, які перенаправляють трафік через інші сервери, сервіси VPN і мережа Tor.

Коментарі

З
Закарпатец

Ось Путін молодець - скрізь встигає -у США вибрати президента, у Франції напаскудити, Англію з Європи прибрати - Крим забрати, соціальні мережі під себе заточити, російську пропаганду поширити по всьому світі і лише на Україні у Порошенка скрізь лихо і це незважаючи на те , що йому весь світ допомогае, а Путіна оточили санкціями.

Д1
До 13:40

Ти тупий бандерівець

ДН
до нижньої марги

тобі cocaти пісю не привикати..хоть пороху,хоть бабамам

1
12:10

Привикай Вонюша.Все тільки починається.Вас тільки починають витісняти.Вдупі ви зі своїм газом,будете там і із одноглазніками,і так далі.

З
Закарпатец

З метою компенсації ефекту закриття соціальної мережі "Однокласники" в Україні буде створена україномовна мережа "Однокастрюльники"! Та замiсть "ВКОНТАКТЕ" - україномовна мережа "ВДУПI"

З
Закарпатец

Після указу Порошенко "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" №133/2017 від 15 травня 2017 року журналісти з'ясували,що дозвіл на вихід в ОДНОКЛАСНИКИ і ВКОНТАКТЕ визначено секретним додатком, за яким росiйськомовним контентом користуватися можна тільки дiсним патріотам України після спеціальної перевірки СБУ? Список затверджується місцевим відділенням правого сектора, під гарантію повної лояльності та відповідальності районного голови правого сектора.

Ю
юля

і правильно роблять...

Читайте також