Влада Берегівщини вирішила спуститися під землю до кращого платника податків (ФОТО)

18
0

31 липня з робочим візитом на спільне підприємство «Керамнадра» завітали голова Берегівської районної державної адміністрації Володимир Гулянич та його заступник Владислав Гоблик.

Директор ТОВ Петро Савицький ознайомив гостей з роботою підприємства, детально показав та розповів про особливості виробничого процесу, - повідомляє прес-служба Берегівської РДА.

У супроводі директора та його заступників керівництво району відвідало шахту, де безпосередньо видобувають каолін, аби обговорити "проблемні питання, напрацювання, шляхи виконання завдань Президента України щодо розвитку будівельної галузі".

Спільне підприємство «Керамнадра» було засновано в 1994 році. Основним видом діяльності є видобуток каоліну. На підприємстві працює 44 працівників, експлуатуються майже 20 одиниць різного роду устаткування.

Каолін з домішками (жовтна глина) слугує сировиною для керамічного і гончарного виробництва (палена цегла, дахова черепиця, дренажні і каналізаційні труби, горшки тощо). Чистий каолін іде на виготовлення фарфорових і фаянсових виробів, застосовують як наповнювач у паперовій промисловості, у хімічній і навіть у парфумерній.

ТОВ СП «Керамнадра» - також переможець обласного рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері важкої промисловості» в категорії: мале підприємство (за минулий рік до зведеного бюджету сплачено 663,4 тис. гривень податків і зборів).

Практично це одне з небагатьох підприємств в Берегівському районі, яке є прибутковим і готове до подальшого розвитку. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також