Влада готує на вихідних провокації й кровопролиття?

3
9

Надходять повідомлення про можливу підготовку владою провокацій з метою створити масові безладдя у Києві.

Про це у своєму Facebook написав Донецький активіст і відомий блогер Денис Казанський.

"Сьогодні я мав бесіду з людиною із системи. А той у свою чергу спілкувався із мною на прохання з Києва. На вихідні там готується масштабне побоїще", - написав він.

"Влада звозить у столицю дуже велику кількість народу - кілька десятків тисяч людей зі Східної України на проплачений мітинг на підтримку Януковича, який буде атакований провокаторами-тітушками з молотками й у масках, обмотаними символікою ЄС і опозиційних партій", - попередив він.

"Буде провокація й бійка, щось на кшталт тієї, що була під Адміністрацією президента, тільки набагато масштабніша й кривава", - написав він.

"Мета - влаштувати зіткнення шахтарів, організовано доставлених у Київ, з людьми на Майдані, людьми із Західної України. Влаштувати масові безпорядки в Києві, стравити людей, розколоти суспільство, ввести Надзвичайний стан без участі "Беркута" і солдат ВВ", - написав він.

"Київ планують занурити в хаос, щоб уведення військ просили самі супротивники Януковича. Щоб в усьому світі погодилися з такою необхідністю", - додав Казанський.

Він підкреслив, що "інформація з надійного джерела".

"Знає про те, що готується, дуже невелика кількість людей. Організатори доставки електорату на місцях, мери, місцеві депутати, співробітники ОДА, директори шахт - не в курсі того, що чекає на людей у столиці", - написав він.

"При цьому серед організаторів побоїща немає єдності, у верхівці ПР зріє розкол, тому що навіть у вищих ешелонах влади є люди, які вважають, що все зайшло занадто далеко й противляться безладдям усіма силами. Злив цієї інформації санкціонований однією дуже впливовою людиною, яка не прагне, щоб Україна поринала в хаос. На вихідні фактично готується громадянська війна", - написав Казанський.

"Якщо у вас є рідні або друзі, яких збираються везти в Київ – подзвоніть їм і попередьте їх, що на них чекає небезпека, щоб вони під будь-яким приводом постаралися уникнути поїздки", - призвав він.

"Їх везуть фактично на побиття, щоб підставити під камери й показати на ТБ ефектні кадри й використовувати в якості гарматного м'яса. Потрібно попередити максимальну кількість людей. Якщо що, за піаром я не женуся, і посилатися на мене не обов'язково. Дуже хочеться уникнути того, що готується", - додав Казанський.

Коментарі

С
Силовик

Для Казанського. Поучи свою бабу ЩІ варить.

І
Інсайдер

Цікаво, а скільки із казни провладної (московії) заплатили тов. (данецкому) Д.Казанському за дезу яка має великий сумнів щодо її правдоподобності і залякування людей для того аби не їхати на майдан.Слава УКРАЇНІ і тим хто на Євромайдані.

О
ольга

навіщо владі провокації,якщо мітингувальники самі себе обгородили колючою проволкою,а це самі розумієте,що означає..Хай сидять там до наступних виборів- у 2015 році.

З
Знахарь

Арендували в америки 2 літаки Стелс Б2, втікайте звідти, будуть бомбити - таке напишуть тут завтра.

Н
Неймар

Ребята.Ви постійно такі провокативні статті там мутите, бо це важко сказати, що пишете.просто вже смішно з Вас.

А
Аен

Эта статья полный фейк, чтоб люди боялись ехать. Но людям терять нечего кроме своей свободы. Прошу всех, кому не безразлично будущее, поддержите МАЙДАН.

ДМ
До майданутих

Готуйтеся, бєндірасти, трепати вас будуть.

П
партизан

Треба всіх різати на куски.

П
партизан

Як підер лєбедєв став мільонером?

Читайте також