Влада Іршавщини нагородила кращих футболістів регіону

7
0

Кінець старого року, за доброю традицією, увінчується підбиттям підсумків зробленого і здобутого та відзначенням кращих. Як правило, цей процес започатковують спортсмени, зокрема, футболісти сезон яких вже завершився.

 

Голова райдержадміністрації В.І.Феєр разом із головою райради С.В.Суханом взяв участь в урочистому вшануванні та врученні нагород призерам футбольної першості району 2011 року. Відкрив засідання голова Федерації футболу В Іршавському районі О.П. Манойленко, який привітав футболістів із здобутками. Аналіз районного чемпіонату зробив голова суддівського комітетут районної Федерації В.М. Попович.
 
Настає найбільш значуща мить – головуючий засідання   офіційно оголошує результати районної першості: серед дорослих перші три місця зайняли, відповідно, команди Арданова, Заріччя і Сільця, а серед юніорів – Білок, Заріччя і Сільця. Олександр Пилипович надає слово голові державної адміністрації В.І.Феєру. Віктор Іванович привітав призерів, відзначив їх наставників, сільських голів і спонсорів, а також наголосив на тому, що влада все робить для того, щоб розширити можливість молоді заняття спортом і, зокрема, таким популярним його видом як футбол, Коли будуть умови,тоді і в нас виростуть свої Марадони , Раци і Сухани. Молодь матиме змогу вчитися і показувати результати, якими гордитиметься район. Особливу гоордість голова РДА має від того, що його земляки – арданівчани здобули цьогоріч головний футбольний трофей у районі.
 
С.В.Сухан, який і сам у не такому вже далекому минулому був футбольною зіркою Іршавщини і Закарпаття, нагадав учасникам урочистого зібрання, що слава, принесена футболлістом до свого села, свого району, залишається в історії і подібна була етапом навіть для таких іменитих спортсменів, вихідців із нашого району, як Гецко і Пасулько.
 
Віктор Іванович вручив голвний футбольний приз – кубок і медалі за перше місце цьогорічної районної першості арданівській команді, а також премію голови районної державної адміністрації.
 
Відбулося нагородження і всіх команд-призерів.
 
Урочистості традиційно вже завершилисяспільною фотографією на пам’ять кращих футбольних команд із керівництвом району

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також