Влада розпочала нову хвилю репресій проти сім'ї Луценко

15
0

"Ми маємо зупинити політичні репресії. Вам не в Європейський союз, вам ближче Соловки і Сибір. Це ваш напрямок", - підсумував з трибуни Яценюк.

На підприємстві депутата від "Батьківщини" Ірини Луценко у середу відбуваються обшуки.

Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту, передає Українська правда.

"Сьогодні Партія регіонів знову розпочала політичні переслідування по відношенню до депутатів опозиції. Щойно маски-шоу, які очолюються податковою міліцією прибули на суб’єкт підприємницької діяльності, який є у власності родини Луценків", - повідомив він.

"Закрили повністю все підприємство. Всіх арештовують. Всі заблоковані", - заявив Яценюк.

"Таким чином, Партія регіонів і податкова адміністрація, яка керується цією партією, замість того, щоб наповнювати бюджет, щоб створювати робочі місяця і щоб годувати українських пенсіонерів почала наступний етап політичних переслідувань", - зазначив політик.

Депутат додав, що "цей виступ є офіційним запитом депутатської фракції "Батьківщина" до прем’єр-міністра, до міністра доходів і зборів, до голови податкової адміністрації, чому податкова почала переслідування проти родини Луценків".

"Ми маємо зупинити політичні репресії. Вам не в Європейський союз, вам ближче Соловки і Сибір. Це ваш напрямок", - підсумував Яценюк.

У свою чергу прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у мережі Facebook уточнила, що "захоплено приміщення бізнес-центру "Лотос", що належить родині Луценків".

"У приміщення зайшли співробітники податкової міліції (5 чоловіків у спортивних костюмах), у працівників компанії вилучені мобільні телефони. З приміщень вилучають сервери. Також до приміщення не допускають адвоката, який наразі перебуває на місці", - зазначила вона.

"Тиждень тому одна з компаній, яка знаходиться у цьому приміщенні, успішно пройшла перевірку у НКРЗІ, не було виявлено жодних порушень. Пояснень щодо такої ситуації Луценки досі не отримали", - уточнила Сарган.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також