Владика Мілан зустрівся із закарпатськими семінаристами,

7
0

котрі навчаються в Італії

З 7 по 9 червня владика Мілан перебував в Італії. Тут він відвідав Колегію Альбероні, що в П’яченці, поблизу Мілана. Колегію, засновану ще у 1751 році, провадять отці-вінцентини, котрі також і викладають тут. У цьому закладі навчаються шестеро студентів з Мукачівської греко-католицької єпархії.



У суботу, 7 червня, владика завітав до місцевого єпископа Джанні Амбросіо. А ввечері у каплиці колегії відслужив Велику Вечірню, яку супроводжували співом наші студенти. У неділю, 8 червня, на запрошення місцевого пароха о. Маріо Дозі, СМ владика Мілан відвідав парафію Пеззола у цій самій дієцезії П’яченца-Бобіо. Тут він відслужив подячну Архієрейську Службу Божу. У неділю ввечері владика разом із семінаристами відслужив Вечірню, а вранці наступного дня – Літургію візантійського обряду італійською мовою.



Під час цього візиту владика Мілан мав нагоду поспілкуватися з настоятелями Колегії, викладачами та семінаристами. Також відвідав Амброзіанський Карітас у Мілані та парафію Зішестя Святого Духа у Гаджано, з якою наша єпархія підтримує дружні стосунки.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також