Власник АЗС на околицях Ужгорода заявляє про спробу рейдерського захоплення цієї ночі

7
1

Про це він розповів у коментарі нашій редакції, оскільки побоюється, що зловмисники повернуться.

За словами чоловіка, близько 01:00 ночі, на заправку БРСМ у селі Баранинці приїхали незнайомі люди – кілька чоловіків та адвокат. Вони стверджували, каже чоловік, що власник АЗС помінявся, і почали робити опис майна й планують встановити власну охорону. Власник АЗС вночі виїхав на місце подій, аби з’ясувати усі обставини.

Також він викликав поліцію, яка також прибула на місце подій. Так звані «нові власники» опісля покинули АЗС, але пообіцяли, що ще повернуться.

Власник заправки каже, що йому нічого не відомо про зміну керівництва, не знає, що це були за люди, і заяву чи скаргу до правоохоронців не подавав.

У коментарі Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції повідомили, що на лінію "102" надходило повідомлення о 00:56, про те, що на вулиці Об'їзній, якісь невідомі люди перешкоджають роботі заправки.

На місце виїхав наряд ГРПП, який з'ясував, що конфлікт було вирішено ще до їх приїзду. Правоохоронці уточнюють, що заявник від написання заяви відмовився і сказав, що відповіді не потребує.

Дивіться також: Сядуть всі: 3-м злодіям, що обікрали іноземне підприємство, загрожує по 6 років тюрми

Коментарі

Г
Гена

Власник вроді Ващук Федір, той що був ректором Ужну

Читайте також