Власника ужгородського грального закладу посадили під домашній арешт

11
1

Все через те, що власник накинувся з кулаками на двох працівників міліції.

Черговий підпільний ігровий зал міліціонери, за інформацією небайдужих громадян, виявили днями в районі так званого п′яного базару на вул.Бородіна в Ужгороді. У приміщенні ігротеки діяли 10 комп'ютерів для проведення заборонених азартних ігор та термінал  поповнення.

Зайшовши до закладу, міліціонери несподівано зіштовхнулись з відкритим опором його власника. Чоловік почав ображати працівників міліції, намагався пройти до електричного щитка, щоб виключити світло. Відтак накинувся на двох міліціонерів із кулаками…

Зухвальця доставили до міськвідділу міліції й помістили в ізолятор тимчасового тримання, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції за даним фактом відкрито два кримінальні провадження: за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків) та за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Ужгородський міськрайонний суд обрав щодо забіяки міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Коментарі

Р
Редакціє

Заголовок домашний арешт,а в тексті взали під варту.В. Просто пишете аби писати

Читайте також