Власників собак Мукачева вчать бути відповідальними і прибирати за своїми улюбленцями (ФОТО)

11
12

Цього тижня Комбінат благоустрою спільно з активістами Центру контролю за тваринами почали встановлювати так званих "бомбосхованок".

Мова йде про спеціальні прибиральні станції, щоб кожен власник собаки під час вигулу мав змогу прибрати за своїм улюбленцем.

- Днями ми завершили монтаж перших п'яти таких станцій. Користуватись такими станціями, так званими бомбосхованками, зовсім нескладно: беремо екологічний пакет, який саморозкладається через певний термін, вдягаємо на руку, підбираємо "камінці" і в "бомбосховище". Довкілля чисте й всі задоволені, - прокоментувала Mukachevo.net Єрміла Кость, директор ММКП "Центр контролю за тваринами".

Окрім власне конструкції прибиральної станції встановлюються також агітаційні повідомлення із закликом бути відповідальним господарем собаки.

Станції встановлені коштом міського бюджету: 2 у парку Перемога, і по одному у парку Кузьми Скрябіна, Депеш парку та в парку по вулиці Валенберга, відомий у місті під назвою "Кукіс" ;)

 

Коментарі

М
Мукачивець

Покладить кульки у парк Кукис

І
ІВАН

ПОСТАВТЕ І ДЛЯ МОСКАЛ.ЩОБ МАВ ЧИМ РОЗКИДАТИСЬ.

ДІ
До Івана

Незабаром буде й це й багато чого іншого.

М
Мартин

Добра справа! Браво!!! Потрібно нашу бикоту до цивілізації привчати.....ой-ой-ой, а цей процес не на одне дисятиліття. Але ж починати з чогось треба!

І
Іван

Ше б їх навчили намордники на своїх "а він не кусається" надівати, було б взагалі добре.

5
55

парубій ти няньо,тот тоже розумово відсталий.

О
Олег

Та де люди добрі аби нашое панство гіно за свойим псом убрало.....та ви шо... не царськое то діло

О
Олег

Та де люди добрі аби нашое панство гіно за свойим псом убрало.....та ви шо... не царськое то діло

ProrocK до Ганджі

Шантропа підросла, слово "Комсомольський" занадто велике (а ще й не патріотичне) то краще кукіс називати, а от хто з редакцторів вкурсі про таку назву...вкратце - редакцію давно треба у нарколога перевірити)))

Г
Гандж

30 років живу і не чув щоб той парк називали кукісом... цікаво в яких колах такі назви))

1
122

А за бродячими собаками хто буде прибирати?

П
ПКО

Іду біля дому в Пентагоні собака на повідку присів прямо перед входом в під"їзд зробив свою справу власнику до лампи чи хтось наступить всі дитячі площадки короче весь Пентагон обісраний псами,не знаю хто тут заставить їх прибирати

Читайте також