Власники супермаркетів Spar, які зайшли на Закарпаття, скуповують українські мережі

137
2

Як стало відомо, незабаром планується злиття в одну торгову мережу магазинів Spar та магазинів роздрібної торгівлі, які діють переважно в Івано-Франківській і Рівненській областях.

Про те, що роздрібні бізнеси торгових мереж "Колібріс", "555", "Наш Край" і "Spar" будуть об’єднані в одну мережу повідомила прес-служба Антимонопольного комітету.

Українське відомство почало розгляд справи про придбання компанією Bronberry Development Inc. і Cremnos Investments Corp. контролю над компанією Холдинг Рітейл Лтд. (всі - Род-Таун, Британські Віргінські о-ви).

Згідно з даними Єдиного держреєстру, кінцевим бенефіціаром компаній-покупців - Bronberry Development Inc. і Cremnos Investments Corp. - є Джеймс Джиліан Терезія. Він також є бенефіціаром компанії Арго-Р, яка розвиває мережу супермаркетів "Наш край" і "Спар Україна Корп.", що оперує мережею супермаркетів Spar.

Як відомо нещодавно супермаркети Spar відкрилися на Закарпатті - у Виноградові та Берегові.

Коментарі

А
Андрій

Spar це абсолютно новий концепт супермаркетів , з максимально комфортним торговим залом та підбором асортименту , ТМ SPAR - які виробляються 44 країнах світу , та решта імпортованого товару світових виробників по доступним цінам , зона Food to go з свіжими та якісними снеками та кавою - для покупців , що економлять час . Всі кращі технологій та рішення для вибагливих покупців -це Spar . контроль за супермаркетами здійснюється хед офісом в Україні м.Луцьк та центральним офісом в Голандії .

А
Антиспар

Це тільки вивіска"Spar" а на справді це Ужгородський Вопак(Ужгород П. С. Ю юридично) їх"відкрив" і нічого спільного з цією мережею крім вивіски немає

Читайте також