Власники "євроблях" на Закарпатті оголосили про черговий збір

8
15

Зустріч запланована на неділю 2 грудня біля стадіону Авангарт в Ужгороді.

Як повідомляють організатори, у дописі в соціальній мережі Фейсбук, на місці планується обговорення всіх останніх подій, щодо нового закону, виїзду з простроченими транзитами та інше.

"Запрошуємо всіх бажаючих. Так як ми не асоціюємо себе з жодною політ. силою, громадською організацією, до всіх присутніх єдина вимога - повна відсутність політичної символіки, різних Г.О.(прапори, нашивки і т.д.). Очікуємо виключно простих громадян, які мають бажання відстояти справедливе розмитнення!", - йдеться у повідомленні.

Початок зібрання о 15:00 годині.

Зазначимо, на початку листопада, Верховна Рада підтримала законопроект по ніби зменшенню акцизного податку при розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Через нові правила пересічки кордону автівок на іноземних номерах, декілька днів водії блокують під'їзд до 3-х КПП, які межують з ЄС.

Також стало відомо, що а кордоні з Угорщиною покинуті авто на єврономерах розбирають на запчастини. Так само, майже тиждень під Мукачевом стояла покинутою автівка ймовірно на єврономерах VW B5, яку пізніше почали розбирати на запчастини.

Коментарі

А
Авто

До Закарпатця.Соглашусь з Вами на рахунок мафії автомобільної.Але попри мафію і масса простого люду,трудяг покупляли за доступну ціну норм.авта.Та і скільки б ще купило за 2-3 тис. нормальну машину.Ось за,що мітингують і добиваються,як ви брезгливо називаєте,“євробляхарі”.Так,що і ви не підлизуйте баригам у владі!

З
Закарпатець

Кожен злочин, вчинений організованою злочинністю, має фінансовий слід. Саме від лідерів організованої автомафії, яка контролює бізнес з поставки євробляшаних автомобілів, і надійшли гроші для таких акцій. А вас, у тому числі і респондента "Авто", вони просто використовують, бо відчувають, що їм наступили на хвіст. Так що не будьте ляльками Дуремара ...

А
Авто

Ты не закарпатець,ты навіть не людина-ТИ ПОРОШАНИЙ ПАМПЕРС!

З
Закарпатець

Знову зібрання дебілів і нероб. Що Паша Павлов гроші від своїх ляльководів отримав ? Має від них завдання мутити народ заради їх кишень …

А
Авто

Іване ты не брехач,а брехачище!Ты неваловшен біціглі купити,зато і вониш!

Ю
Юлій

АТО, Іван, приходіть якщо не боїтеся мобілізації.

А
АТО

Но нико би ліпше й не придумав. Пацани ся мобілізіровали. Воєнком, приходи та вивози хлопів в АТО.

І
Іван

У мене динь май файно плачений, лопухы, абы мерзнути не знати за що, і машину си можу позволити таку, що ви ся посерете двоє купити. Треба робити а не займатися херньов. Всі сьте герої, писки бисьте били тай пішали на рянди, но пішайте, лиш памперси міняйте часто, бо вже воняє уд вас.

В
Вано

Опять сходняк дебілів.

А
Авто

Голесо,ПІДТРИМУЮ!Лем таких,п..ів,як Іван гнати ссанув ряндув,мош і по пискові!

Г
Голесо

Файно одівайтеся,беріть термос з горячим,Ви нужні) Іванку ти тоже...у неділю не роблять!Бери шарфик,затягни собі шийку,бось не простив...ти нормальний дядька...приходи!Ти правий ниякі пересічки,має боти людська ростаможка,300$з капота)Може шось собі убереш фейноє...даякого німця))

І
Іван

Займіться роботов уже, мітингарі. Ніякі пересічки вам.

К
Камри40

Молодці хлопці! Підтримую!! Бо всі осли пішли брати кредіт на космічну розтаможку

Б
Букі

Давно пора стадіон заблокіровати!

Ю
Юлій

Стадіон "АвангарТ" то де? Редакція не підскажете?

Читайте також