Влетів у паркан: ДТП на Тячівщині потрапила на камери відеоспостереження (ВІДЕО)

14
16

Вчора, 30 травня у мережі Фейсбук було опубліковано момент аварії у селі Вільхівці, що на Тячівщині.

Як можна побачити на відео вантажне авто пішло на обгін, але не врахувало дорожньої обстановки, адже на зустрічній смузі було авто.

Уникаючи зіткнення, водій вантажівки звернув наліво та влетів у паркан будинку, що поряд.

Подивіться, як це було:


Коментарі

?
????

У водiя вантажiвки це не перше ДТП

Л
Лоці

Люди аи що таке пишнте... Водій буса винуватий.. ви права купили чи насмоктали.. хоча спочатку насмоктали, а потім купили. Водій на легковій побачив перешкоду, включив поворотник і зупинився. Водій грузовика летів і не міг зупинитися. Скільки таких даунів які дистанцію не держать! Врлій вантажівки зацепив легкову але міг її знести і травмувати дітей у легковушці бо його маневр міг призвести до перекидання легковушки. Швидкість повинна бути не більше 50км/год. А тепер про припвркованого буса: ПДР не забороняє йому припарковуватися таким чином! По перше нема розмітки, суцільної лінії! По друге там не перехрестя і нема світлофора і пішохідного переходу! По третє у населеному пункті дозволяється така парковка якщо нема суцільної або те що я перечисляв! Ви хлч їхали наприклад із Вешнє Немецка у Нірку через села??? Так ось там теж так паркують але якщо нема суцільної. Тільки містами швидкість 30км/год а так їдуть не більше 50. Тому водію вантажівки потрібно вломити ноги!

Е
Експерт

Гукан на спрінтеру винний однозначно

9
999

В даній ситуації винуватий тільки водій буса.

В
Вячеслав

До Мукачево!!! Спочатку треба вернутись в школу,і підтянути каліграфію. А потім писати коментарі. Но,якщо вже пишиш,то перечитуй. Вина водія грузовичка очивидна. Чи перевищував він швидкість,це неважливо. Автомобіль перед ним зупинивсь на перешкоду,він не зміг...... Я думаю,що зробив-би так само. Паркан відновить,авто відремонтує.

?
????

Грузовик iхав 130, канешно панiка буде виновата, а то шо грузовик пошкодив автомобiль i заце вiдповiдати небуде, бо хто маэ великi грошi той i правий. А панiка сама най ремонтуэ

М
Мукачево

до Олександра. И в чем вы видите вину двух легковых ? Одна легковушка ехала и увидела перед собой помеху, остановилась пропустить встречную. Вторая видит летящий на нее грузовик и тоже стала. Грузовик виновен, но в одном молодец что не пошел на лобовое. А Водитель буса конченых лох, припарковался как попало, такие и на парковке ставят машину мимо паковочного места.

О
Олександр

Винуваті усі троє, водій темного легковика бачив що попереду на обочині стоїть перешкода, у водія грузового гальма відмовили, а та паніка мала продумати тактику бо бачила також авто на узбіччу....

?
??

Зiткнення вiдбулося при ударi вилетiли двi подушки iзаблокувало праву сторону, водiй вантажiвки вiдмовляэться оплачувати ремонт авто

A
Alexio

Він не на обгін пішов, а уникав зіткнення з попутним авто, яке різко зупинилось! А зупинилось, тому шо олень якийсь загородив припаркованим Спрінтером половину смуги. ІМХО водій вантажівки зробив все грамотно, мінімізував зіткнення і уйшов вліво. Все грамотно, окрім того, що не забезпеував дистанцію, і маленько летів.

С
Свiтлана

Вiн спочатку в авто залетiв, а потiм у паркан, а там було двоэ неповнолiтнiх дiтей...

С
Справедливість

То що, тепер ойкати і охати? Невже перевелися люди, які можуть вказати нелюді на грузовій машині, що він не правий? Чи нехай далі так живе і їздить, бо нікого не убив? Не вмієш поважно водити автомобіль - води інвалідну каляску, на ній нікого не скалічиш.

Б
бийло

не один раз відів як такі дикуни увідівши перед собов перегороду -не думавучи , не збавляючи газ , ідуть як танки на обгон авать обізд ..100 раз пронесе , а на 101 раз стовп , городина , ярок ..

1
1

Магнітні бурі

О
Олег

Чем лучше дорожное покрытие, тем больше аварий. Нужно срочно возвращать ямы на дороги. :)

И
ичі

зробили гуканам дорогу. уто треба так по селу узьким путьом нестися. ута паніка на фабії тоже не 100%. дітий з собов везе.

Читайте також