Внаслідок масованого удару рф по Україні загинуло 32 людей (ФОТО, ВІДЕО)

206 1

8 липня, армія рф вчинила черговий терористичний акт проти українців, завдавши масованого удару по цивільній інфраструктурі Києва та Дніпра.

Як повідомили у МВС, станом на 17:00 відомо про 32 загиблих людей, ще 129 – постраждало. У результаті російського ракетного удару у Києві загинули 23 людини, ще 82 постраждали.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що станом на вечір відомо про 22 загиблих (з них 2 дітей) та 82 постраждалих. 

Зокрема у Шевченківському районі в лікарні Охматдит загинуло 2 дорослі особи (одна з них лікарка), 10  постраждало. Там тривають роботи по розбору завалів та пошуку людей. На промисловому об’єкті загинула 1 особа та 3 постраждало тривають роботи по розбору завалів.

У Солом’янському районі пошкоджено бізнес-центр "Доміно", загинуло 7 осіб та 9 постраждало, тривають роботи по розбору завалів та пошуку людей.

У Голосіївському районі частково зруйновано 5-поверховий житловий будинок, виникло 2 осередки пожежі по 10 м.кв., пошкоджена покрівля.  Поруч пошкоджено дошкільний навчальний заклад.

У Дніпровському районі у медичному центрі загинуло 8 осіб та 4 постраждало, тривають роботи по розбору завалів та пошуку людей.

У Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок, постраждала 1 особа також виникла пожежа, загинуло 3 особи (з них 2 дітей), 18 постраждало, 7 осіб врятовано.

Внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині — 11 загиблих та 64 поранених.

Коментарі

А
Айбо

У КиЙОві щи лопонять на "уzzком язЬІке " ? Какая разніца , мать вашу !

Читайте також