Внаслідок ще двох ДТП на Закарпатті загинули двоє людей

4483 1

Дві смертельні ДТП 21 червня неподалік села Ганьковиця Мукачівського району та селища Середнє Ужгородського району. Внаслідок цих аварій загинуло двоє людей.

Як повідомили в поліції Закарпаття, неподалік села Ганьковиця о 17:40, 40-річна водійка мікроавтобуса марки «Volkswagen» виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення із автомобілем марки «Opel», у якому знаходився 47-річний водій, 74-річний чоловік і 73-річна жінка.

В результаті зіткнення 73-річна пасажирка авто «Opel» від отриманих травм померла на місці. Водії авто та пасажири — 48-річний пасажир Volkswagen та 74-річний пасажир Opel, отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до реанімаційного відділення місцевого медичного закладу.

Повідомлення про іншу автопригоду надійшло о 20:58 годині — це сталось на автодорозі перед поворотом у селище Середнє. Там 48-річний мешканець села Кибляри Ужгородського району, рухаючись на авто «Renault», здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з «Volkswagen».

Внаслідок цього, водій «Renault» загинув на місці, а 22-річний керманич та 18-річна пасажирка «Volkswagen» доставлені до лікарні з травмами.

Наразі слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Мукачівщині п'яний водій збив жінку з двома дітьми. 6-річна дівчинка загинула.

Коментарі

R
Rv16

Менти за порядком дивіться аварія на аварії. А ви гуляете з тцкашниками.

Читайте також