Вночі екіпаж патрульних зніс ворота у помешканні мукачівця (ФОТО, ВІДЕО)

8
20

Як розповів Mukachevo.net один з постійних читачів сайту, який став очевидцем подій, ДТП сталася близько 3 ночі на вулиці Набережна, що в мікрорайоні Росвигово (прилегла до вулиці Ужгородська).

Екіпаж патрульних, ймовірно, розвертався, але не розрахував габарити авто і протаранив паркан, який від удару впав.

Дивимося, як це було.

Коментарі

Р
Ррррррр...

Маву серінчу. Аде йшов ям попри сесю капуру, пучило ня, добрі шом не фицнув. Мав бим штраф.

5
555

Фото зроблено с другої сторони машини, з другої сторони фото чогось невиставили, щоб невидно як розтрощили її. Насправді машину забирав евакуатор.

Г
Гість

Так паркан чи ворота? На фото машина без значних ушкоджень. Вона точно завалила ворота? Чи самі впали?

У
Унгвар

Хтось на алкоголь його перевіряв? Так- раді інтереса. Покажіть висновок

10 баксу

най ня тепер за поворотник кокоти попробовуть оштрафувати

(
()

То капура ускочила перед машинов. Бо упила мало

5
555

До Фі...ка!

Д5
До 555 сусідка

Се до Ціптака чи Фущичів заїхали в капуру?

5
555

Шановна редакція я незнаю звідки ви таку неправдиву інфу дістали. Треба правду писати. Я перший хто вийшов на вулицю почувши сильний удар. Ніяких вони розворотів не робили. Тупо іхавши з вул. Набережної бічноії заснули за кермом, виїхавши на вул. Набережну і прямо в ворота мого сусіда. Машину розтовкли добре. От така поліція у нас. !!!

А
арт

Полійцейська машина була на словацьких номерах полюбому

Т
Тестер

Перевірили їх на сп'яніння ? На наркотик??? Може були хворі як тота що була п'яна і пацани її зняли на відео. От і зміни на хуже а не на краще.

ДА
До аксіома

Багато рухаються та в них більше шансів??? А в водія фури які шанси ? Має всі забори розламати бо проїхав 3000 кілометрів. Аксіома майже сам лопух-селфік . Що за закони??? Повна ж.....па! Ще хуже ніж було, за наші налоги лопухи машини треплять.

Г
Гром

Молодці громадяни, потрібно фіксувати випадки з селфіками- поліями, та освітлювати, а журналісти нехай розписують та проводять розстеження журналіста. Винні повинні відповідати. А не бомжів набрали і дали мавпам гранати.

А
Аксіома

Поліція весь час рухається. А чим більше рухається, тим більше шансів потрапити в аварію.Навіть по теорії .... вероятности аби вірогідності.Патрульним повезло,не кожну ніч у 03.00 зустрінеш постійних читачів сайту,справжніх..... украинцев,котрі всяку хфіг ню побачать

М
Мукач

Вони майже були під дією чогось?!

П
правдоруб

дебільні "селфіки"

Б
Б2

Треба було визвати ще один екіпаж шоб зарегістрірували дтп і забрали права від них! Так як вони роблять за мелоч забирають! Біля мене людина давала в зад та вдарила в стовп то права забрали бо то дтп ! Такі закони класні)

V
Venus

ну-ну..не розрахував габарити авто.там достатньо місця і для вантажівки

ДР
До редакції

Шо за демократія тут можна писати коментарі а коли говориться про нашу мафію ТО ТРЕБА БУТИ ЗАРЕЄСТРОВАНИМ

В
В2НВ

Спочатку поліція повинна була навчитися їздити, патрулюючи на "Тавріях" чи добитих радянських УАЗах. Наразі близько десятка розбитих чи побитих поліцейських "Тойот" стоять і гниють. Що цікаво - ніхто із винуватців їх за власний кошт не ремонтує

Читайте також