Вночі на Луганщині вбили бійця Айдару, родом із Закарпаття

5
23

Як повідомляють активісти Віталій Грегор та Татьяна Дюрдь, загинув на передовій Олег Сидор (позивний ще з київського Майдану – «СКІФ»).

Чоловік 1977 року народження, батько 2 дітей, проживав в с.Кендерешово Мукачівського району.

Трагедія сталася близько 3 години ранку п'ятниці, 9 січня, інформують активісти. Олега вбили на бойовому пості на Луганщині при виконанні обов’язків з охорони територіальної цілісності та суверенітету України. Він був командиром штурмового загону батальйону, керівник Групи швидкого реагування "Яструб".

Олег Сидор був активним учасником Євромайдану як на Закарпатті, так і в Києві.

Муачево.net

Коментарі

В
Влад

Олег не был простым патриотом, он был настоящим борцом за Свободу своей страны и планеты! Если не будет Свободы в моей стране, не будет и в мире! ....Настоящий Человек, Светоч, Легенда!

П
Пётр

Oko , дякую!

A
Aida

Точно так як Алмаш-Яблуново, Фагараш-Зубiвка, Барбово-Бородiвка.

O
Oko

Киндиришово-то Коноплiвцi мiж Мукачевом и Куштановицьов. А по-нашому-Киндиришово.

П
Пётр

А де є таке село у Мукачівському районі? Може, це присілок (хутір) якогось села? Добре знаю область, а про Кендерешево взагалі ніколи нічого не чув.

М
Місний

і для Дримби.Владимир Владимирович,что случилось с роssией? -Она утонула.В дерьме... Не розслабляйся хлопе.

М
Місний

для Москаль.для Закарптец повторно апорт:Владимир Владимирович,что случилось с роssией? -Она утонула.В дерьме... Не розслабляйся хлопе.

М
Москаль

КРЫМ ГЛАЗАМИ АМЕРИКАНЦА Американец Мигель Фрэнсис отправился в Крым, чтобы своими глазами увидеть «оккупационные» войска, протесты местного населения, разруху и хаос, о которых пишут западные СМИ. Однако ему открылась совершенно иная картина. Жители Симферополя, Севастополя и Ялты, с которыми Мигель сумел пообщаться на улицах этих городов, рассказали о долгожданном воссоединении Крыма с Россией, об истории полуострова со времён Петра I до наших дней, о своих заботах, надеждах и чаяниях. http://www.youtube.com/watch?v=kJ_mWtDyBUo#t=130 Смотреть фильм: http://doc.rt.com/filmy/krim-glazami-amerikanca/#part-1

O
Oko

Боже, Боже великий, що робиться. Треба цю вийну зупинити, вона народу не потрибна!!!

I
Ina

Умер чоловiк ни за што ни про што. Олигархы своi мiльярди рахувуть, а дурный нарuд най умирать. Лем ни кажiть, ош за Украiну умер. Умер за олiагрхив. Бо тоту войну, шо АТО називаться, уже давно мош было кiнчити. Але то не b iнтересах украiнськои влади.

Д
Дримба

Всім вже ясно, що на нашому сайті пишуть призначені та проплачені "справжні патріоти України живуть за межами Закарпаття бандерівці. Вони вже "навчили" Україну - в результаті сотні молодих закарпатців лежать на цвинтарі, тисячі людей сумують про близьких, діти залишилися без батьків, жінки без чоловіків, без матері синів. В країні розруха, злидні, холод. Про незалежність якої постійно кричали бандерівці на кожному розі - нахабно продана олігархами за долари американцям. Навіть поляки ввели візи. Ні про яке євросоюз чи нато еврогеи вже не говорять, в кращому випадку країна як туреччина буде чекати більше 40 років і все одно її туди не пустять. Зате наших хлопців з задоволенням посилають вмирати і в Іраку і Сирії і на Донбасі. Синку Порошенко сидить в теплому місці - в Раді, а Ваші діти замерзають під кулями в Новоросії.

М
Москаль

http://truba.com/video/423977/ Анатолий Шарий: Год после "Революции достоинства"

М
Москаль

"МНЕ ОТМЩЕНИЕ И АЗ ВОЗДАМ" «Нет истины там, где нет любви» (Екклесиаст)

М
Москаль

В ночь на 10 января ВСУ пытались атаковать Луганск - получилив по зубам с огромными потерями - отступили назад

П
ПКО

Боже ! Дай сили його рідним пережити це страшне горе,а тобі ГЕРОЮ Вічного спокою !

А
ася

Вічна память! СЛАВА ГЕРОЮ)))

ДА
до адміна

Заблокуйте цього лугандона, він же Закарпатец..невже не можна його заблокувати або віддати його ІР компетентним органам? Слава герою! Щирі співчуття родині загиблого!

1
123

Mukachevo.net ! Закрийте коментар луганчанина у людей горе а він пише дурь!

Я
я

Вічна память Скіфу ! Співчуття рідним та низький уклін батькам за сина !

Я
Ярослав

Прийшла біда і в наше село! Хай земля тобі буде пухом Олег!!! Великі співчуття сімї.

.
.

Шкода дітей, що залишилися напівсиротами в цей нелегкий час. А Олег помер нізащо- за олігархів, що нищать Україну стахановськими темпами.....

Е
Елена

Вечная память ... Спасибо тебе герой... Да будут прокляты те из-за кого гибнут наши мужья, сыновья, отцы... Будьте прокляты те кто загнал свой народ в тупик... А Вам героям СЛАВА СЛАВА СЛАВА... Спаси и Сохрани Вас Господь!!!

СГ
Слава Герою!!!

Слава Герою України!!! Слава нашому закарпатському герою!!! Господи Боже, Допоможи діточкам стати на ноги без батька.

Читайте також