Вночі у мукачівського підприємця викрали два джипа Land Rover

11
54

Повідомлення про крадіжку автівок поліція отримала сьогодні вранці від чоловіка 1964 року народження.

Місцевий підприємець повідомив, що у ніч на 4 листопада невідомі вкрали дві автівки, його та дружини. Обидві машини були марки Land Rover.

Транспортні засоби знаходились на загальному дворі у мікрорайоні Росвигово.

Як розповіли правоохоронці Мukachevo.net, наразі поліція оголосила автівки у розшук, проводяться слідчі дії.

Коментарі

6
666

Бог с ними. Ха-ха-ха,да!да!

K
karlosss

Глупости говорите,Бог может благословить и в Африке!Они верные люди ненадо говорить то что не знаете!!! Это обычная хрестеянская семья и сними Бог!!!!!!!!!!!!

В
Василь

Готовий "важко працювати"...мером можу бути,прокурором області...начальником податкової...губернатором теж...можу керувати афілійованою компанією,"осідлати потоки",можу "смоктати гранти"... Візьміть мене,- я тупий рагуль,я відповідаю! Хочу миттєво "вписатися в ринок" за рахунок життів простого народу-лузерів. Скільки ОПГ"Селюки у владі" людей угробило заради особистого збагачення,15 млн.? -"копійки": я створю умови несумісні з життям для 30 млн.чол.! Я талантлів! А заздрісники хай миють і продають яблука... спочатку одне... потім два... потім відразу чотири...Нехай миють,продають і сподіваються на те,що ОПГ "Селюки у владі" уб'є кого-небудь іншого,не його особисто... Я багатьох таких знав... Терористи,які окупували владу спочатку виморили їх батьків,а потім їх самих...при рагульський влади шансів вижити немає ні у кого. Крапка.

В
Василь

А де найшли? Як ?

ДН
до нижніх сомарів

Вже найшлися машини. А зависникам вонячим посовітую вдавитися собственними язиками.

111 до "до всіх"

Заробити можна власними силами, і не лише на комунальні та їжу, як ви пишете!!! Головне мозги напрягати, а не страждати фігнею та чекати, коли тобі з неба щось впаде... всім добре жалітися як погано жити, а почати важко працювати мало хто хоче... Краще йдіть і своїм життям та своїм фінансовим станом займіться, а не обговорюйте людей, яких особисто не знаєте!!! І не судіть по собі!!! Якщо ви не бачити іншого шляху, крім криміналу, щоб заробити на такі машини - то це ваша особиста обмеженість!

ProRock до Гість 89

І я про то! шо мене без звязків "де треба" можуть посадити навіть за те що я тут пишу.... а кось може людей давити від піліції тікати( нагадаю прокурор 26 років за які заслуги), ліс рубати гектарами , а посадь жебрака який собі на зиму три дерева вирубав... така країна" можеш красти вагонами і жити як у бога за пазухою, а вкрадеш біціглі то здоровя в лагері залишиш..." роботу: розширь мый кругозіз підскажи де підробити на два ровера... один тобі подарую...

Г8
Гість 89

До пророка. Так йди і ти кради! Лише памятай, що колись прийдеться понести відповідальність!

Р
робот

Пане пророк , заробити чесно можливо , у Вас просто обмежений кругозір , до рівня accent ))))

ProRocK до "До всіх"

Залишилися ще адекватні люди.... а з тими хто першим згадує і шкодує "християнську сімю" можу поспорити вони в "перемоги майдана" та "революцію фрегідності" вірять

ДВ
До всіх

Повністю на 100% згідна з пророком на Україні чесно на два джипа не заробиш а чесно це як народ не обдуриш або державу не обкрадеш чесно заробиш лиш на хавчик та на комунальні послуги... но може ще на не дорогий відпочинок... і все

ДП
до пророка

знаю знаю

ProRock до коментатора

Вже і не треба , де ти був такий вумний коли я нерви та час тратив на навчання???? чи нинішні обдаровані студенти після закінчення ВУЗу можуть заробити в Україні?? В цій країні можеш бути хоч генієм всіх наук, але прибуткова робота дістанеться ушльопкови який двох слів звязати не може, а тато помаже де треба.... та шо я тобі обясняю ти ж такий же "майонез" і поняття зеленого не маєш як треба жопу рвати аби 1-2кілобаксів на сімю заробити...

С
свідок

Най звернеться до мера, тот му шіковно машини найде, а доти може і своюю дати.

ДП
До пророка

Тобі дві вищі уже непоможуть

P
ProRock

От тож насмішили))) назвіть мені один єдиний приклад де простий смертний мужик(який після школи ходили у гаражі по пряшівскій фури ремонтіровати,) не покидаючи сію без "папіка" без стартового капітталу (або хочаб стартового пістолету) заробив на два атвто ціною в добротну квартирку... напиши мені де я жалувався? в мене нормальна робота дві освіти, (одна медична стоїть на пудови пилью припадає) руки з потрібного міста виросли і мені пришлось трохи вспотіти шоб простого Accent купити... лише тому шо мій Папік в свій час не розбирав заводи...і з волинами не бігав...

П
пітьо

Як казав Карл Маркс : "В основе каждого капитала есть преступление" або якось так))) А про ровери скажу одно: як прийшли,так і пішли)))

П
пікачу

і такі, в роки підприємця можуть сьобі дозволити машину купити за 40 тисяч...

П
пікачу

до пророка. я небуду писати про себе, про нього. просто що знаю, бачу, чую. по жизні замічаю що мужики ділятся на 2 типи. одні під час навчання шукали у кого би отжати якус купійку на пиво, пак в училищі тоже де би лоха найти отжати на пиво, куриво. бурсу закінчили і ще 5 років труться под дверми у кого би гроші отжати. хочеся вже і наркотики купити. но кіть і пішов случайно на роботу то перед роботою треба зайти на каву. як то день робочий без кави. дома нетака кава. після роботи треба на 50 грам зайти. або по ганстерски пиво смоктати. пару годин просрати, і гроші тоже. і день вина, день пива без нього не пройде. як то так такоє пропопустити. такий "реальний посон" на біціглі незаробить, хіба що отожме. а другі після школи годили у гаражі по пряшівскій фури ремонтіровати, колеса перевбувати, і тд. у 17-18 годили у росію на фурі, як другим шофером подробляли. і сокотячися щоб менти не имили. бо готіли заробити. і вони не шляются на всяких празниках вина.

Д
Думка2

Шановний Василь,ці люди християни,допомагають іншим людям,до влади нічого не мають . Створювали кампанію багато років назад .І працювали не покладаючи рук . Якщо б ти мав голову на плечах,хоть трошки розуму,може би і сам створив свою кампанію. А обговорювати людей яких ти впринципі не знаєш ,глупо .! Знаю особисто сім'ю ,чесні люди,які ніколи не крали від людей ,як ви кажете. А слабо сказати це їм в очі? Я думаю ніхто з вас(які кажуть шо ці люди не чесно заробили на авто) не скаже прямо в очі!! Тому не требв писати,під дурними ніками! Надоїло вже ,чесно .!

ГО
Гуцул Орест

А що в нашій державі можна заробити чесно і по закону.....можна звісно....геморой остеохондроз...гіпертонію...не дай Боже інфаркт та інсульт....

Д
Думка

шановні коментатори,ваші негативні коментарі показують вашу ж дійсність.особисто знаю цю сімю,власник авто довгий час керує своїм бізнесом,і лише недавно дозволив собі придбати авто,я хтось сказав"Бог каждому воздасть"сімя допомагає багатьом людям,отож одарив цих людей розумом і любовю до праці!все що вони мають все заслужино,краще дивіться в свій гаманець і поповнюйте його,замість того щоб обговорювати речі(ситуації)про які ви нічого не знаєте.

Б
Бла

Не говоріть,звідки ви знаєте де і, як вони заробили ці гроші ? Вони тяжко працювали. І до чого тут взагалі Дешки? Люди заспокійтесь.

К
Кончені

Будь ласка ,люди ,не знаєте не во

А
а

ідіоти

З
Закарпатец

Це революцiя хлоцi ! Майдан понад усе!

В
Василь

"До Надоїло" Хто ці люди"? За які заслуги і перед ким особисто зайняли кормние місця/очолили надприбутковий компанії? Звідки взялися самі компанії? Капітал? Договора? Ну розкажіть нам казку про те,як нещасний селюк з такими-то П.І.Б. спочатку купив одне яблуко, - помив його і продав на базарі... на виручені гроші купив два яблука... потім відразу чотири... а потім (в реалі - років через 500) у нього з'явилася перша вантажівка - раздолбаний ГАЗ...а потім... ми ж тут наївні всi - в що хочеш повіримо! - хоч у раптову допомогу працьовитому селюку з боку марсіан,хоч в добрих ельфів...в посіви кабінетів... Ось тільки виходиш на вулицю і факти грабежу народу злочинцями з ОПГ"Селюки у владі" прям самі в очі кидаються,да і сильно маленьке місто Мукачево - кожен точно знає що у кого і за чий рахунок взялося...тільки холуї з прокуратури,СБУ,МВС,податкової та т.п.терорістічних структур "нічого не помічають"... бо зв'язані з вищестоящiми "талановитими" селюками-родичами грошима і кров'ю народу.

Н
Надоїло

Мюнхен робота програміста 100євро в годину Франкфурт 80. Сан Франціско від 130 уе. Такшо што доморощенці ще все йдете на 3тю зміну на Точприбор???вать перестанете теревенити і берете книжку в руки???

Н
Надоїло

Короче упувім одно на таку машину кіть ти не дурний підприємець або програміст або просто з розумною башкою реально заробити за 4-6міс. Люди які працюють на Європу прекрасно це розуміють. Вони заробляють за годину вашу місячну зарплату і без кримінала. А мені лічно огидно вже читати таку болтовню. Це вже даже на унітазі на мобілі не цікаво. Хотів бим увідіти гугл аналайст цього сайта, звідки туй люди таравені розводять :-)

Р
робот

для українів зараз не існує такого терміну як " багаті-чесні/хороші люди". в людей біда?? та ну нах..... там страховка біду ту всю поверне

С
селюк

на два ланд ровера чесно незаробиш!!!

K
Kherson

А при чем здесь вообще Дешко?)))с больной головы на здоровую!

В
Василь

Це ви про таких як Дешко-то пишете "хто як працює"? А вони,взагалі,хоч хвилину працювали? Грабували Україну(народ),використовуючи службове становище в особистих,злочинних цілях - так, але "працювали"... неее,нічого про це не знаю ... напишіть мені тут,будь ласка...еее ...про етапи становлення того ж Дешко як підприємця - разом і поржемо бо працювати замість рогатого злочинного бичья,яким укомплектовані СБУ,прокуратура,суди,МВС,адміністрації та ін. я не збираюся. Тому просто поржемо. В кінці закріплюємо викладене: справа зовсім не "Роверi"/"Роверах" - не судіть про всіх по тiм системам координат,в яких живете ви самі і ваше оточення.

ДВ
до Василь 18:52

Цей чоловік і є "смиренний християнин". А ти,лошаро лепава, перед тим як когось обговорити, хоть справки наведи якісь за людей.

Р
робот

Як підприємець стверджую , чесно заробити на ленд ровер можна , складно важко але можливо

Х
хХх

Вася... Вася... Одним словом ти Вася!!!))) Кругом твоє ОПГ лиш і звучить. У всіх коментах тобі винне якесь ОПГ. Ти лиш ниєш, а нічого не робиш. Думаєш тобі упаде з неба?!?! Йди роби, а не ний! Заробити гроші реально, лиш треба мати бажання і розум, та в тебе нема ні одного, ні іншого...

K
Kherson

Вася иди остынь) Только недалекий человек может такую ерунду нести! Городской у власти)))Кто как работает так и катается) Тебя не спрашивали!!!

В
Василь

Хто-хто цей бандит,член ОПГ "Селюки у владі"?! - Підприємець? Плачу!.. Писали б вже тоді "смиренний християнин" - так ще і смішніше і дурніші...

Д
дюри

пару фур конрабанди будуть другі авто

Р
робокоп

...у людей біда, а ви туйки теревені розводите...помоліться краще...де ваше серце, де співчуття????..люди ви ЩО?

ЗД
Знову до пророка

Чувак да ти хоть чим можеш займатися, якшо у тебе башка варить і ти трудолюбивий а не ниєш як інші, йой так всьо хреново і т.д і т.п.

С
Саша

ProRock,говори за себе.Цей чоловік і його жінка має свій бізнес і дуже хороші люди.Якщо не знаєш людину то не суди по собі!!!

СД
Свинка до пророка

З чого ти взяв шо він 2 купив? Я тобі написав ,що Жінка теж працює ,і може заробити собі на машину.

PD
ProRocK do пікачу

підскажи мен,і буть такий добрий де мені (не мені одному цікаво, тут реально багото хто цікавиться)офіційно без криміналу заробити на 2(два) Land Rover,p.s. один тобі подарую...

ДП
До пророка

А ви сумніваєтесь шо приватний підприємець може заробити такі гроші?

С
Свинка

ProRocK, ця людина,все життя працює ,не покладаючи руки,також він чесна і порядна людина,і не займається подібними речами. Тому не суди по собі. Жінка також працює . Думаю вони можуть собі дозволити 2 машини!!!

П
пікачу

А може коли хтось пивасика пє а другий бізнесом займаеться????

P
ProRocK

Хтось додумався запитати звідки бабло на два авто??? може він їх сам віджав...

П
пікачу

один білий, другий чорний. не такі як на фото, мало иншакі)))) зарічанинови тойоту "уазик" вернули за кучеряву суму. Може і "мокрому" вернуть кіть у днр не повезуть або на шрот...

Ф
Факт

Главноє не заробити,главноє-зберегти...

Д
Дідик

Боже-боже...Треба свою копійочку в гараж заганяти,бо сісі ледарі нич неро-Блять та лем крадуть...Так у мого сусіда вкрали і нефіга ненайшли!!!

ШТ
шофер тракторист

Се Горкавчука Land Rover зятя Дешка!!!

Т
Тарас

Бог, як кажуть, кожному воздасть

С
Сват

Власник роверів кадр, тримати такі авто в дворі загального користування, він іще в ключі міг залишити в авто)))).

Читайте також