Вночі у торговому центрі в Мукачеві затримали чоловіка з пістолетом та ножем

6
19

Про це інформують в патрульній поліції Ужгорода та Мукачева за підсумками нічного чергування.

Правоохоронці звітують, що о 1:13 один з поліцейських екіпажів отримав виклик про те, що в м. Мукачево у торгово-розважальному комплексі "Щодня" перебувають особи, які мають при собі предмети, схожі на зброю.

Прибувши на місце виклику, виявлено охоронця закладу "Щодня" який повідомив про особу, у якого, на його думку, може знаходитись зброя. Було проведено поверхневу перевірку і окрім ножа (видав добровільно) виявлено предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю.

Було забезпечено охорону місця події, викликано слідчо-оперативну групу для подальшого прийняття рішення по даній ситуації, інформують патрульні.

Коментарі

Ш
Шим

Это Паха кличка Чечен вроде!!!

В
Василь

Т.зв.руководство"Зодіаку" - відомі рагулі-бандпосібники,які забезпечували силове прикриття злочинних дій ОПГ"Селюки у владі" по розграбуванню індустрії Вароша,знищенню науково-інтелектуального потенціалу нашого міста. За цими рогатими зрадниками ст.111 УК - "Держзрада" - iсплакалась давно...

ДІ
До Іштванів

В обох хлопців проводився обшук примусовий, і Вони не були пів години в туалеті, і при них не було знайдено ніяких психотропних або наркотичних речовин. І поводили Вони себе досить адекватно. І Їх було дійсно лише двоє. То ж не думаю шо Вони наркомани. Я там був зі своїми друзями в спорт барі і бачив як бидло-охорона Їх спеціально провокувала. Чому шановне Мукачево нет. Не виставить відео з камер спостереження? А потім будемо вже тут культурно та активно осуджувати цю тему!

В
Василь

Рагуль-"вузи"(типа Академії МВС і МДУ),яких на Україні наплодилося під 800 на 38(?) млн.чол. населення(в УРСР - майже 53 млн.чол. + стійка позитивна динаміка приросту населення ~ 2 млн.чол./10 років. Іншими словами антиукраїнським рагульсько-терорістичним режимом з 1991 по 2017-й убито - мінімум - 15.000.000 мешканців України,в більшості своїй - городян) - це насоси для перекачки тупих паразитів-рагулів з їх примітивних Підзалупівок в наші міста і - відповідно - інструменти Геноциду городян.

S
slavon

Так се не хужий варіант якщо поліція виявила на місті виклику ОХОРОНЦЯ...Боло би хуже як би вони виявили ЗЛОЧИНЦЯ....іноді краще просто курити BOND.а бо ВАТРУ

НЧ
не чужий

Прибувши на місце виклику, виявлено охоронця закладу "Щодня"...Но та се поліція робить.На місті події виявила охоронця закладу...Ви шановні писатєлі не пийте більше...і не куріть .Бо вмісті з поліційов охоронцеву закладу може другий раз привідітися АТОМНА БОМБА.

ІІ
Іштванам і Ко

Якщо можна уточнення....то якщо набухане ***ло є студентом Академії МВС (горе-заклад) то йому можна у півночі ходити по кабаках хизуючись ножами- пістолетами?

І
Іштван

Чого я туплю? Їх було троє, це факт, і що відпустили їх тоже факт, зброю вилучили, теж факт, учаться в академії - факт....то шо "Зодіак" Копчів бикота то я знаю, а ко там буде робити, коли Копча їм платить квасними огірками та парадічками? Шо там було не можу казати. бо при затримані присутній не був, і тому не роблю висновків хто правий. А най увидять ще "Зодіак" де із 500 чоловік які там роблять офіційно оформлені до 100 чоловік!!!!! Де СБУ, НАБУ, податкова?

Д"
До "До Іштвана"

Їх було троє. Один з них сидів у закладі, а двоє яких затримали були на коридорі. Дійсно вони навчаються у академії!!! Але скажи, як би ти поставився до того, як би наприклад ти володів якимось закладом і два торчка, після півгодини проведених у чоловічому туалеті удвох, вийшли і наприклад тобі почали тикати зброєю і ножем???

ДІ
До Іштвана

Іштван Ти реально тупиш. Їх було не троє, а двоє, і ніхто з Них не вчиться в академії. Це хлопці молодці, які не побоялись поставити на місце охорону не тільки 'Зодіак' а й деяких бикуватих шнирьків балогівських, які ходять по ТЦ у стані алкогольного сп'яніння завжди і думають шо вони офігенна охорона, а на самому ділі вони портять репутацію даного закладу. То вже не охорона, то бикувате село. А хлопці реально молодці, що вступили в супереч з даною охороною (бидлотою).

І
Іштван

Усі троє затриманих вчаться в національній академії внутрішніс справ України !!!! А чого вони не на занятях ? Вилучено 1 пневматичний, 1 ніж, 1 травмат.... чого не мож написати нормально, а вадь вообще не пишіть.

М
Мукачево

Вільні люди носять зброю, раби-ні! Така правда.

М
Мукачівець

До речі, хтось з них має відношення до МВС!!! Ви редакція уточніть дану інформацію.

1
102

Пістоль сфоткали і віддали бо виявився предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю.

Б
Блюк

Поліція навірно у них нюхіс нашла та дорожку дьорнула та не розуміють що вилучили. Ай се Мукачево детка)))))))

В
Віктор

Один із них - це "гламурний" штемпок, який вже декілька днів вештається по місту. Одягнений у "шкіряну" куртку і має довгі волосся та трохи бороди, ну і дуже, наганяючу жахіття на людей походку :-)

2
257

Нож схожийна нож,пістолет на вогнепальну зброю,

М
Мартин

Та пістооет забрали!?Чи продовжують виясняти чи цей предмет є пістолетом? Поліція)))))

Ч
Чорій

Що то за бандит такий?

Читайте також