Вночі у Виноградові двоє невідомих спалили Mazda MPV (ВІДЕО, ФОТО)

3
4

Пожежа сталась сьогодні, близько 03:13 години на вулиці Торгова.

В Управлінні ДСНС Закарпаття додають, вогонь знищив моторний відсік авто та його салон. На пожежу виїжджали 2 пожежні автівки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

Разом з тим, у мережі опублікували відео на якому чітко видно, що авто підпалили 2-є невідомих. Один з них облив авто легкозаймистою речовиною, інший підпалив.

Дивіться на відео:



Коментарі

Н
Непроплачені

Но пак се зоновскі технологіі майже.Після виборів і так му нову куплять.Голосуйме за сятих, справедливих і нещасних непроплачених!!!!

Ц
Цікаво

У новині про "величезні" досягнення влади міста що вже висить 3 дні, 9 коментів. З них 8 навіть не позитивних, а явно "сраколизних". Чомусь я згадав "референдум" у Криму з 146% ми. Чому такій "успішній" владі потрібні такі відверті фейки і цензура???

СК
свинопасу котрий думать ош він редактор

Ахахахахааха. Давай дурню, три коменти май активніше. Хотів в коменті написати украінською: andrijbaloxa , а мені пише: ваш комент містить лайливі слова. Ахахаахахаха, ідіоти.... ПІБ вашого газди то матюк... Но ви і дауни.... Отак буває коли тупий свинопас покидає свій хутор і хоче зайнятись не тим чим має. "Редакторе" ти би хоч абетку читав коли свиней пас .....

МЖ
Мазду жалко

Вангую. Завтра вийде новина що це було авто когось із команди андрійо. Всі з усіх боків іх кривдять а вони бідолашні працюють на благо народу не покладаючи рученят. Одного побили, другу оббрехали,третьому спалили металобрухт ,ах, у мене аж сльози навертаються, біжу за них янголяток голосувати.

Читайте також