Вночі в Ужгороді горіло авто євромайданівця Світлика (+ФОТО)

11
10

Про це інформує сайт Закарпатського УМВС та підтверджують джерела Mukachevo.net.

Сьогодні вночі на вул.Університетській в Ужгороді загорівся автомобіль «Опель Комбо». Іномаркою користується по дорученню місцевий підприємець та громадський активіст. За фактом навмисного підпалу машини міліція розпочала кримінальне провадження.

Сьогодні близько 2.20 ночі по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля гуртожитку на вул.Університетській в Ужгороді невідома особа намагалася скоїти підпал автомобіля «Опель Комбо».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що цей автомобіль належить 52-річному мешканцю Воловецького району, а по дорученню ним користується 31-річний ужгородець, приватний підприємець та громадський діяч.

Внаслідок пожежі пошкоджено передні сидіння та частину панелі приладів, а також задимлено салон.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк  від 3 до 10 років.

Призначено ряд пожежо-технічних експертиз, після яких буде встановлена остаточна причина загорання автомобіля.

Коментарі

7
789

Майдануті дустали уд америкосів на "революцію гідності" гранты з грубыми грошиськами. Пак купить собі ще єдну.

ДП
Дурню пуслідньму

Ти ми упувіч шо він правильноробить.най си гаті через голову одіне,най попробуе і нараз пойме то шо увін зробив,а на сідакови то го гуно припеченое?

Ф
Фюрст

Та десьте були у грудні 2013-лютому 2014...сидите туй у коментах серете...ідіть му в очі уповіште. Лицимірські активісти якраз ви - далі клавіатури не підете. А Юру шкода - но видно правильно робить, якщо його стараються налякати такими методами.

П
Посиланню

Ой.согласен с тобой,что только пид...ст может сделать такое...........летом,надо было ближе к зиме.

Л
лицимір

най йде у ато

Д
доброволиць

А вун си што думав буде ся лем бавити у великого патріота, розказовати казкы чиляди за ідеалы майдану? Блювати напинат уд сих лицимірных активісту!

П
ПОСИЛАННЯ

только пидераст мог такое сделать

М
Мало!

Треба ще й сього підера запалити живого! За то шо наробили з країною.

Р
Р

Ефект бумеранга.

І
Іван

Дякуючи таким як він в країні зараз війна і повна жопа. Кидались в ментів коктейлі молотова? Бог палицьов бити не йде!

Читайте також