В.о. ректора УжНУ з журналістами спілкується письмово

4
17

Сьогодні Мукачево.net з рядом актуальних запитань звернулося до нового в.о. ректора Ужгородського національного університету професора Віталія Івановича Ніколайчука.

Однак, посилаючись на зайнятість, професор відмовився одразу дати відповідь на запитання і пообіцяв відповісти на них у письмовій формі протягом дня.

У переліку запитань Мукачево.net зокрема порушуються теми кадрових змін в ректораті, перші кроків пана Ніколайчука на новій посаді, і терміну організації нових виборів ректора.

Мукачево.net дуже сподівається, що вибір на користь письмової форми відповідей на запитання є дійсно скурпульозністю освітянина, а не спробою уникнути відповідей на незручні запитання.

Коментарі

2A
2 Antidepresant

непишіть дурню. Почитайте Закон про вищу освіту, там детально процедура призначення ректора прописана і терміни вказані. І на вибори місяці, а не дні відводяться.

A
Antidepresant

Щось не поспішають проводити вибори ректора... Напевно краще працювати з в.о.))))

В
вуйко

Почекайте трохи панове журналісти. Ніколайчук завжди до преси відкритий і з усіма спілкується. Дайте йому трохи в справи ввійти, Бо якщо кожен сайт і газета особисто звонить то відповідати на десятки питань в день при такій напрузі змоги немає. Скоро буде Вчена рада УжНУ і ви все узнаєте з фактами і цифрами в яку яму його затащили попередні керманичи, які окрім мітингів в останні півроку нічого путнього не робили.

1
123

Для 999 - Голлум із "Володаря кілець" - вам до психіатра

Н
Нейтральний

Борис правильно відмітив - який ващук - такі його і підтримують. А під 999 пише реально "хвора" людина (999 і 777 - одна й та сама особа - "почерк" однаковий)і вже не перший раз. 999 - високий інтелектуал, 777 - мати-перемати - роздвоєння особистості.

Г
гуцул

Просто дивують "інтелектуальні" коментарі від 999 777 do ivana do borusa такоє відчуття ,що сам неук , ідуже погана людина - ніколайчук сам тролит сайт . а оскільки, він, баран неграмотний, то пише на латині бо то мертва мова яки і він самий в науці. Ващук випей яду сцука......

Г
гуцул

Просто дивують "інтелектуальні" коментарі від 999 777 do ivana do borusa такоє відчуття ,що сам неук , ідуже погана людина - ніколайчук сам тролит сайт . а оскільки, він, баран неграмотний, то пише на латині бо то мертва мова яки і він самий в науці. Ващук випей яду сцука......

DB
do borusa

tu borus davno svojy sovist "prosrav" bezvozvratno! aferust tebe roduv, a pohybut typist i zazdrist))) P.S. Nikolaichyk, yspixiv Vam!!!

DI
do ivana

tu "ivane" odnoznachno abo dalekui po svoij syti, bo maksumalny fihniy pushesh, abo z "munyloi komandu". filtryi sho pushesh i hraz ne rozpyskaj, zrazy vudno sho tu z yniversutety, ale popav tydu absolytno vupadkovo. Vupui valerianky i perestan zazdrutu yspixam dostoinishux za tebe liydej!!! krasche zaimusa svoim ydoskonalenniam, bo sydiachu z tvoho komentaria,robotu maesh - nepochatui kraj.

7
777

ja absolytno pidtrumyjy komentar 999! lydiam bu pohovorutu, "kistochku poperemuvatu", jakui prumituv!!! xai bu kogen z tcux "intelektyaliv" pokazav choho sam dosiah v gutti, a ne poluvav brydom lyduny, do jakoi prosto "ne dotiahye"))) Vitalij Ivanovuch Nikolaichyk- lydula vusokoosvichena i nadzvuchaino hramotna, (v chomy svitova naykova elita symniviv nikolu ne mala..)i meni prosto smishno chutatu taki typi komentari vid lydei, jaki, ja perekonanuj, v realnomy gutti ne mogyt zviazatu 2 slova bo je "budlom neosvichenum".. A te scho vin dast vidpovid y pusmovij formi- absolytno normalna svitova praktuka, oskilku normalni lydu rozymijyt scho lyduna nadzvuchaino zaniata.. Na vidminy vid bahatiox inshux, jakum riven intelekty dozvoliaje tilku proteratu shtanu bilia svoix computeriv z metojy "poluvannia brydom" inshux)))

9
999

Просто дивують "інтелектуальні" коментарі. Невже це пишуть люди, які переживають за університет? Ніякої конкретної аргументації, а все по "совковському" принципу: "Ти сам дурак!" Подивіться сьогоднішню сторінку сайту "Ужгородський національний університет" і побачите, що нездорові пристрасті поступово влягаються. Для чого робити політику на тому, що в.о. ректора захотів дати письмову відповідь сайту Mukachevo.net? Це звичайна практика в цивилізованих державах.

КБ
конець близько

пане во ректора, програли бо не врахували вас не люблять і не підтримають в університеті.збирайтесь і лемак з собою прихопіть.хай ващук вас проректорами призначить.

Б
Борис

Дуже шкода, що просруть Ужну... Кожен керівник підбирає колектив під себе. Можна уявити, "що" буде працювати під керівництвом Ващука (на Ващука феодала). Уже видно, які бидлуваті люди ведуть Ващука до влади. Дуже шкода, що на цей раз брудні руки "аферистів від природи" добралися й до освіти. Дотепер гребли підприємтсва, землі, тепер перетворюють освіту в "бізнес-проекти". В УжНУ експеримент розпочато...

І
Іван

Він і деканом говорити не міг, а в.о. ректора тим паче. Чекає щоб йому хтось відповіді понаписував. Якщо буду десь читати, подивіться не прогадаєте! Читає цей проффесор по складам, та й то через букву.

1
1234

Чекає ,що йому Ващук напише або Ледида....!!!

С
сват

Іншим сайтам дає інформацію.з чого це

В
Вася

Змініть назву замітки! Ніколайчук - не ректор (лише - в.о)і ніколи ним не буде

Читайте також