Vodafone не працює по всьому Закарпаттю уже 2 години

5
11

Як вдалося з’ясувати Mukachevo.net мережа оператора фактично відсутня щонайменше у таких населених пунктах – Ужгороді, Мукачеві, Іршаві, Хусті, Перечині.

У компанії пояснюють відсутність мережі технічними проблемами, зокрема «обривом обладнання», і обіцяють вже найближчим часом усунути проблеми. Також у компанії запевняють, що коли проблеми усунуть, – надішлють смс-сповіщення.

Зауважимо, що проблеми зі зв’язком у користувачів Vodafone на Закарпатті виникли ще у першій половині дня, а ось уже близько 17:00-17:30 зв’язок, покриття зникли повністю у більшій частині Закарпаття.

Коментарі

ПН
Переходіть на Лайф

Переходіть на Лайф , на лайфі немає ніяких проблем , користуюсь ним уже 7 років ще такого ніколи не було

М
Мукачівка

Нема зв'язку!!!!

ШР
Шарі Руді

Коли вже в Тячеві буде 3 G , шановний UMS/MTS /Vodafone?

В
всім

Бабушкіна ваша діра є а не зв'язок ... абонент не може прийняти..два тлф в руках ..

V
vodafone

пак і є уже связь...

П
Паца

Люди успокойтеся!Вони просто міняють обладнання..Нашто туй срач розводити...Усі як всігда у свому репертуарі.

Ч
Чорій

Є звязок шановні!

ЮК
Юрій Кравчук

Но ци сволочі! Треба ми боло жоні позвонити, а связі ниє!

I
Ivan

Завтра на путинских канал в России будут показывать екстренные новости ----- "Закарпатье массово паникует", разворачивает узлы спец.связи.... В регионе сепаратисты отжали моб. Связь.

Ц
ЦІмборр

І то не перший раз, у Водафон переіодично случаються проблеми із наданням зв'язку та і його якість не ахті, зате коли списувати гроші так там вони перші а послуги просто га*но!

1
123

А я собі подумав ож компенсації вишлють хоть пару безплатних годин за незручності та моральний та інший ущерб . Се Африка а ще в Європу хотять, там би їм за се.....

Читайте також