Vodafone підвищить ціни для абонентів з 30 жовтня

7
7

Мова йде про збільшення цін у тарифах Vodafone Light+ і Red XS.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті компанії Vodafone. 

Після вичерпання місячного або денного пакету в тарифі Light+ плата за дзвінки на інші мережі збільшиться з 0,25 до 0,50 грн/хв. За денний безліміт всередині мережі плата залишиться незмінною - 2 грн у день, але зніматиметься щодня, незалежно від використання. 

Підвищення цін для Red XS буде подібним - плата за дзвінки на інші мережі збільшиться до 0,50 грн/хв. Зміниться також система надання інтернет-пакетів після вичерпання місячного ліміту: замість 500 Мб за 15 грн надаватимуть 100 Мб за 5 грн. 

Останнім часом для українців відчутно подорожчали овочі.

Коментарі

П
Петро

Самий поганий зв'язок.Водафон потрібно закривати на Закарпатті.

TL
to Leo

Ok. But why did you write this comment on English?

М
МАРЯНА

одним словом"мафія" гроші деруть,звязок або троїть,або на даний момент"пяний абонент"....цікаво хто хозяїн ЦЬОГО КОШМАРУ....???

L
Leo

Im so happy. Is there any reason to do it? Or just because they want to???

С
сусідка

челяди добрі сесе ош не мош май буш тирпіти, шо ся робить .., а нуш зговоримеся вшиткі туй на Закарпатьови, тай не будеме гойкати у тилифони по водафонови та хоть би на тот тиждинь часу, та будити відіти як нараз будуть полівляти тай самі ся будуть перебачати...

Ч
ЧингизХан

Страна с майданом мозга, а неподскажите когда введете налог за солнечный свет, за воду дождевую, за воздух, да и вообще за то чтоб просто дышать? Тьфу, наскокало!

А
абонент

Вони б спочатку якість зв'язку покращили і 3G нормально налаштувпли, а ціни і так непомірно високі!!

Читайте також