Водія, який збив 15-річну дівчину на Закарпатті, тримають в ізоляторі

10
6

Як дізналось Мukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Правоохоронці додають, що наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. А поки що його затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

Нагадаємо, за наводкою правоохоронців, прикордонники затримали на КПП "Тиса" підозрюваного водія, який біля Ужгорода смертельно збив 15-річну дівчину.

Як виявилось тоді у авто були чоловік та жінка, вони є  громадянами Німеччини та Ізраїлю.

Перед тим, слідчо-оперативна група встановила, що вони їхали на темно-синьому «Volkswagen» іноземної реєстрації. Потім вони отримали оперативну інформацію про те, що розшукувані прямують до села Великі Лучки, і повідомили про це прикордонників.

Коментарі

П
Прокоп

Правильно писати від 3 до 8 тисяч доларів судді у жопу А такі сцдді як Мукачівські і за 200 доларів дадуть себе, дадуть слабину К кажуть

Ж
Жид

Це для того щоб він в тюрьмі не таксував!

Т
Тончі

Цікаво позбавлення волі від трьох років і позбавлення прав на три роки. Де ж логіка!

Н
народ

8 років?????!!!!!! і всьо???? смертну казнь вернути треба срочно!!!!!!!!!!!

І
Іван

За такі дії цього шановного іноземця КОНЧЕНОГО ПІДЕРАСА потрібно повісити там біля пішоходного перехода ! а не від 3 до 8 років йому дати. Я співчуваю родичам !!! А цому мудаку тільки одного бажаю ЩОБ ВІН ПОДОХ ЯК ТА ОСТАННЯ СКОТИНА !

Ч
Читач!

Та пишіть уже нормально якось а не загадками! Шо прикордонники мають до Великих Лучок!!!

Читайте також