Водія, який збив підлітка на Тячівщині, взяли під варту без застави

7
6

Відповідне рішення виніс суддя Тячівського районного суду.

Mukachevo.net писало, що спочатку хлопця розшукували родичі та поліція. Згодом рятувальники повідомили про виявлення тіла закарпатця біля канави у селі Ганичі.

Як виявилось, 16-річного закарпатця збив водій на Mercedes Sprinter. Хлопець саме рухався узбіччям дороги, від удару потерпілого відкинуло в русло потічка. Підліток, якого водій завідомо залишив без допомоги, втопився.

За кермом був 32-річний закарпатець. Після ДТП він зник з місця події та намагався оперативно замести сліди – авто вже перебувало на ремонті.

Так, рішенням суду водія взято під варту без можливості внесення застави. Про це повідомляє прокуратура Закарпаття.

Наразі дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України.

Особу взято під варту в залі суду.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
РРР

Пацан полетів у Країну Якісного Дописування, а водія посадили? РРР вимагає справедливості! Пацана привести до тями в його жалюгідне життя, а водію - ще сто років жити серед мулаток на Карибському пляжі!

ВЗ
Вчений з Кропивача

Кропивацький Дослідницький Центр (КДЦ) виявив занадто малий рівень IQ серед мешканців Закарпаття. За для отримання права перебування на цій сторінці, яка з недавнього часу належить його Ясновельможності Пану Гетьману Йвану Гречці, вам треба пройти перевірку на якість за цією адресою https://kropyva.ch/b/res/199661.html . З повагою якісний представник КДЦ.

Р
РРР

Бухати менше треба!

ПВ
Пішохід, водій.

Саме так. Малося на увазі не сподіватися, що водій бачить пішохода. Від неадекватного є надія відскочити, йдучи йому назустріч. Дякую за уточнення.

1
1234

"Не зважайте на водіїв"...не зовсім вірно по контексту... Ви мабуть мали на увазі, не розраховувати на уважність водіїв! Щодо світловідбивних стрічок та інших сигналів -- згоден. Проте від "в зюзьку бухого воділи" нічого не врятує...

ПВ
Пішохід, водій.

Товариші пішоходи. Не зважайте на водіїв у темну пору доби, перебуваючи на дорозі без тротуару. ОБОВ'ЯЗКОВО!!! носіть світловідбиваючу стрічку (вона коштує від 10 до 20 гривень, у школах їх видають безкоштовно дітям) на тій руці, яка ближче до середини дороги. Адекватний водій буде бачити таку стрічку і прийме усі міри для безпечного проїзду. В інакшому випадку навіть на швидкості 50 км за год, а ще у дощ чи у світлі фар зустрічного авто, не реально вчасно побачити пішохода у темному одязі і завчасно зупинитися чи уникнути зіткнення.

Читайте також