Водіям авто на словацьких номерах доведеться перетинати кордон зі Словаччиною для "пересєчки"

10
14

Як повідомляє журналіст Павло Білецький, прикордонники на кордоні зі Словаччиною у пункті пропуску "Ужгород" встановили бетонну огорожу, аби власники транзитних авто з іноземними номерами мусили їхати на Словаччину.

"Тобто, пересічка як така тепер тут буде мати повний цикл. Зауважу, що більше половини власників транзитних авто в Ужгороді не мають віз, тобто, для них таке "пакращення" зовсім не в радість. Та й для тих, хто має візу це — у 2-3 рази більше часу і забитий штампами про перетин кордону паспорт. Досить дивний крок з боку прикордонної служби, адже за рахунок пересічників, котрі платили по 10-20 гривень сторожам кордону, тут не кисло заробляли. Але будемо розбиратися, чи має право прикордонна служба ставити якісь об’єкти на нейтральній території", - зауважує журналіст.

Про те, як закарпатці користуються можливістю їздити на хороших авто за меншу ціну читайте у матеріалі Закарпатці масово ринулися в автомобільний рай на закордонних номерах (СХЕМИ)

Коментарі

Т
Т.В.О.

Янукович переконав депутатів ПР одностайно підтримати євроінтеграцію. Сподіваємося, що Віктору Федоровичу вдасться переконати посадових осіб ДПС України демонтувати бетонну огорожу

П
прон

А вообще обьясните какими нормативными документами прописана так называемая пересечка? чем она регламентируется и откуда взялись эти пресловутые 5 дней? спасибо заранее за ответ

У
унгварець

Хлопаки, такими коментарами ми самі собі і ускладнюємо життя. Причина по якій поклали огорожу на нейтралці- дзвінки на телефон довіри Погранців: мов, перевищують повноваження, просять 10 грн за "пересічку". Начальство в Києві подивилось, як авто розвертаються на КПП, почитало правила перетину кордону, в яких прописано: "...авто не мають право змінювати рух під час перетину КПП" і прийняло рішення. Від якого ми тепер і страждаємо. Імхо, зробила свою справу звичайна жаба-шкодував десятку- стій в чергах. Але проблема є, тому пропоную не гарячкувати і дзвонити на всі телефони довіри, а консолідуватися і домовитися з погранцями. Для цього потрібна інтеренет-площадка. Які є пропозиції?

К
кот

В субботу в Закарпатье приезжает голова Прикордонникив Украины Литвин

П
прон

скоты! всё равно растормаживать машины никто НЕ БУДЕТ!!!!!! а отечественый кал покупать не собираемся!!!!!

В
Володимир

Номери телефонів на які потрібно телефонувати шодо неправомірних дій працівників ДПСУ: телефон довіри ДПСУ- 0445276363, уповноважений ВРУ з прав людини-0442537589,0800501720, урядова гаряча лінія-0800507309.

О
От

Даста боло понтовати ганяти на крутих тачках

В
василь

дякуу файному УРЯДУ за пакращення

ДМ
До мак муфло!

Ти або хворий аба йо...тий?Чікош має вільне місце,не запізнися.Ще,запивай багато води,бо жаба вилізає обратно.

Г
Гість

Яка нейтральна територія, земля або наша або словацька! І хто сказав, що наші прикордонники це зробили, якщо за інфраструктуру на КПП відповідає митниця. Може той журналіст ще й допомагав встановлювати загорожу, коли їхав також на пересічку, або ще краще-за компом сидів. Герой...

Г
Гість

Журналіст м’яко кажучи дурак, коли поширює подібну інформацію про заробіток прикордонників, активно користуючись можливістю їздити на доступній по кишені машині. Нафіга пілять сук, на котором сидишь?

M
McMurphy

Доста боло блатовати!!!!! лануси і матізи Вас чекають!!!

9
911

Все для людей :)

МУ
Міша Ужгород

Ми автовласники на автомобілях іноземної реєстрації просимо журналістів втрутитись і допомогти. Від держави одні покращення.

Читайте також