Водій був п'яний: відомі подробиці вчорашньої смертельної аварії під Мукачевом (ФОТО)

13
27

31 липня, о 17:20 до поліції надійшло повідомлення про аварію зі смертельним наслідком неподалік автозаправної станції у селі Верхній Коропець Мукачівського району.

Прибувши за викликом слідчі поліції з’ясували, що 37-річний мукачівець за кермом «Infinity», виконуючи у межах суцільної лінії розмітки обгін колони авто, допустив зіткнення з автомобілем «Mazda», який саме здійснював поворот ліворуч на АЗС.

За кермом «Mazda» перебував 34-річний житель міста Мукачево. Внаслідок зіткнення, несумісні з життям травми отримав його 65-річний батько, який знаходився на пасажирському сидінні.

Також до лікарні госпіталізовано ще одного 16-річного пасажира «Mazda». У неповнолітнього діагностовано політравму, його стан важкий.

Учасників ДТП освідчили. З’ясувалося, що водій «Infinity» керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,82 проміле алкоголю.

Фігуранта затримано у процесуальному порядку. Йому інкримінують частину 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

D
Dima

Тварь на Инфинити.. Когда вы уже уебки нажретесь.. привязать и напоить до смерти суку.. влить в него литров 15 самогона если выживет! Думаю не будет больше пить...

Д2
До 23:40

Ти йолопе недоразвитий,продукт францюватої епідемії,завали бандерувськоє хлебало.Вони в схроні! Мусиш мершо і туй под таков трагедіюв свою вонь лишити!? Дегенерате забийся в попліснутий польський хлів!

Ф
Фері

На Інфініті кажете ? Товди не винуватий. Я замітив, що Кіть машина класом вище деякого Рено чи Пежо , тувди чоловік не винуватий. Даже кить и має 2,00 проміле

М
майдаун

Перебачте ня чилядь. Я продукт інцесту, тому малом йо....й і ригаву туй усяков х...в!

М
майдаун

опять ся петушите? Уже сь те нарішали. Тихо сидіть. Наскакали на майдані. Терпіти і мовчати. Мовчати і терпіти. Не треба нич міняти. Уже ся устаканило. Ну пару десятків у місяць таких аварій. Усе ся бандеровцям шось не любить.

3
33

МРЕО треба розогнати…там одні yйoбки роблять

С
Справедливий

Я не поважаю вас тому , що ви нічого не можете з цим зробити . Ви стадо тварин , а не особистостей . Дійте накінець . Смерть за смерть! Винятками можуть бути ситуації якщо вони були не нещасними випадками . А так , одна демагогія .

1
1

Одкупиться! І дальше буде бухати і люди вбивати, алкаш кончений Лібще би ся опстав там ...! Співчуття рідним.

И
Иван

Когда у директора Департамента физической культуры и спорта Сочи спросили, какой из пляжных видов спорта (футбол, волейбол или гандбол) наиболее активно развивается в городе-курорте, он уверенно назвал пляжный преферанс.

М
Мукачівка

Проблема починається з МРЕО,найбільш корумпованій структурі,де екзамен рішається за 150 доларів,права ,вилучені за перевищення швидкості 180км /год ,віддаються через 2 дня за 250 доларів.Саме страшне,що кожен з нас може стати жертвою таких нелюбов.

У
Ужгород

А ДТП за участю п"яної Балажки пам"ятаєте?Вже забулося? От коли подібні трагічні ДТП люди будуть тримати під контролем, відвідувати судові засідання, тоді така мразь не буде сідати п"яною за руль. бо буде боятися людського самосуду. А наші повністю корумповані суди не будуть виносити протиправні рішення, бо такі рішення виносяться при порожніх залах судових засідань!

В
Вказую

Буду на свободi, i дальше буде жити як жив.

ТГ
тверезий гукан

я чоловік невидимка

С
Сват

Ко знає шо то за мразь на Інфініті була? Шо за алканавт?

А
Авто

Спільнота має взяти справу під контроль.Мерзоту,алкаша,що скоїла вбивство по максимуму в буцигарню.І жону його,що побігла рішати питання,і слідаків,що вже лазейки шукали,всіх до відповідальності!

0
0007

А інфініті на яких номерах, не житомирські АМ?

М
М

Потрібно при виявленні водія в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння зразу конфіскувати авто і відбирати права років хоч на 5. Купить інше, попадеться, і те відібрати. Думаю, поменшає любителів набагато.

З
Золі

Марга п’яна мукачівська у тюрму гниду вонячю

А
Аваков

Реально дуже много аварій, і в чому проблема...? Дороги? Робота патрульної поліції? Робота МРЕО, які права за 100$ хоть мачці видадуть? Робота міліції і судів, бо люди знають шо в самому хужому випадку при порушенні ПДР просто відкупляться. Реально стрьомно блін по трасі їздити

1
102

Це якась фігня ся робить. Стіки аварій шо просто ппц. Се вже коли близьким треба десь поїхати в Ужгород чи ще кудась по трасі, та переживаю, будто би на войну ішли.

І
Іван

Пяний за кермом вбив людину, горе приніс у сімю, таким 20 років треба давати!

Г
Гукан

Зловити водiя iнфiнiтi , звязати i вiдризати болгаркою всi пальцi на руках та стопи !!

С
Се

Алко Шоуні виноватий

Ю
ю

алкашню-водіїв у обов'язковому порядку (з дтп, без дтп не важливо) на місяць у трупарку на складування жертв ДТП! І плюс то, шо є тепер по закону! А суддю, який буде ту п'янь покривати на рік таких робіт з позбавленням пенсії (державної) і ніколи! Ніколи на державну роботу! Бо штрафи для них то фігня.

А
Адвокат

Судді мукачівського суду се легко прімкнуть, правда із котлетов із трьома нулями

1
1234

Відкупиться. Судді вже рахують гроші в головах. І все буде ок.

N
N

Се пiздец

Читайте також