Водій, який збив на смерть дівчину під Ужгородом, був за кермом чорного VW (Уточнено)

5
6

Про це повідомляють рідні загиблої школярки, звертаючись до усіх можливих свідків аварії та тих, кому відома будь яка інформація про водія-винуватця.

– Прошу помощи!!! Сегодня вечером умерла моя племянница. 15 лет. Ее сбил подонок на переходе и уехал. Сила удара такова, что ее унесло на несколько десятков!!! метров. Прошу репост с тем, что он когда-то пойдет ремонтировать свою машину, с правым расположением руля. Предположительно Фольксваген СС судя по фрагментам - черного цвета. Уважаемые мастера автомобилей, прошу вас подумать о том, что на месте моей племянницы, мог бы быть ребенок ваш или с вашей семьи. Сашку, уже не вернуть, но подонка ещё можно наказать, – написала пізно ввечері понеділка, 17 вересня Ріта Балінт на своєму Facebook.

Інформація про те, що водія знайшли і затримали, наразі не підтверджена офіційно. 

Нагадаємо, що трагічна ДТП сталася у понеділок ввечері, 17 вересня, близько 18:00 на ділянці траси Київ – Чоп у межах села Нижнє Солотвино. Водій з місця аварії втік.

Згодом, його та пасажирку, яка була в авто затримали на КПП Тиса, вони разом на іншому авто намагались втекти за кордон. Як виявилось  вони є  громадянами Німеччини та Ізраїлю.

Коментарі

.
...

До рем. Так часто кажуть ті що не мають гроші навіть на автомобіль з європейською реєстрацією. Тож закрий свій поганий рот.

Й
ЙоЙ

ЄвробляХИ ТО ВЖЕ ЗАГРОЗА БЕЗПЕКИ на ДОРОГАХ УКРАЇНИ.

ДР
До Рем

Йди нах, воняку. Припліташ ті євробляхи всюди де можеш. Вже ймили папуасів-громадяне Ізраїлю і Німеччини.

З
Зривкорень

на мерседесе

A
aaa

До рем. Шо ти тичеш опять сюда тему евроблях , там написано громадянин израелю и нимеччини. А шоб не було халявчикив най ВР легализуе и ставить на номера бо потом таки як ти мурчать. А таких котри збили и втекли реально треба мочити. Земля малий пухом и царство небесное.

Р
Рем

Якщо чорта зловили на кпп тиса - скоріше всього то був євробляхер. Треба навести порядок з тими халявщиками.

Читайте також