Водій, який зносив усе на своєму шляху в центрі Ужгорода: "Я п'яний такий як туча" (ВІДЕО)

4
9

Перебуваючи за кермом старенького VW Passat водій спричинив спершу ДТП на вул.Капушанська, а тоді спробував втекти з місця пригоди.

Все сталося близько 18:00. За попередньою інформацією, разом з відверто п'яним водієм у авто також перебувала жінка та маленька дитина. Водія затримала поліція.

Дивимося відео активістів Спецконтролю.

Коментарі

9
9

Звертаюся до людини під іменем "ДО РЕДАКЦІЇ" - якщо ви такий (така) розумний (-а) то чому не працюєте замість них... Будь-хто може зробити невелику граматичну помилку непомітивши цього. Люди стараються, доносять вам інформацію, а ви ще й возмущаєтесь, якщо вам так не подобається робота редакції то для чого взагалі заходите на цей сайт?!

ДР
до редакції

нам зелено,хто з вас покепкував чи пошапкив чи попанамкив..коли пишете,провіряєте шо робите?чи школьники газдують?судя по грамотності й подачам матеріала,скорше садик ще...тотальна неграмотність і некомпетентність у всьому..може,огадки,нись завтра й т д..сайт ОБС.одна баба сказала

В
водій

Дикунство сідати п"яним за кермо і за це треба позбавляти керуванням авто довічно, інакше ще не одну безневинну людину вб"є п"яне бидло.

J
joni

Polizija i prisutni ne duzhe napevno rosumijut scho pered nimi pjanij cholovik kotrij skojv po suti zlochin--- mohli sahituti nevinni lyjudi. diti... A ze beretsa jak kasalosya ,,s shutochkoj,,-- ze na zhaly mentalnist lyudej i zakonu... Otak i idemo v Evropu.. Derzisa Evropa!! Daesh visu!!

ДУ
Джимми Уэйлс

Не обращайте внимание на свидомита. Жизнь у него такая, помелом грести!

J
joni

Smich i hanyba.. mozhete sobi predstaviti shor take bulo v Evropi???111

R
rem

Яка різниця між цим пяним, та Олександром Феничом, котрий біля с. Гать у стані наркотичного спяніння 14.04.2016 у своєму автомобілі вбив Світлану Лендєл? Наркотичне або алкогольне спяніння - різниці нема. Це злочин, за який треба давати зразу срок і заборона на 10 років бути шофером. І бажано превентивно, поки такий горе-шофер не вбив невинних людей.

Р
Редакція

Дякуємо, виправили. Це Word покепкував з нас;)

1
1

"у авто також перебувала жінка та маленька ДТП" ))))))))

Читайте також