Водій, що помер на виробництві у с. Шаян, винен сам

4
1

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку, що стався 28 січня на мукачівському ПП «Спалах».

28 січня бригада електромонтажників ПП «Спалах» отримала від директора Петра Магурчака завдання із встановлення електронагрівальних приладів в новобудові по вул. Дачній у с. Шаян Хустського району. Перевізши бригаду та комплектуючі матеріали, водій Іван Стець  піднявся на другий поверх новобудови і  звідти, проломивши обшивку з ламберії, впав на підлогу першого поверху. Отримані при падінні травми призвели до смертельного наслідку.

- На підставі зібраних матеріалів комісія з розслідування дійшла  висновку, що нещасний випадок з виробництвом не пов’язаний, -  підсумував роботу її голова, головний інспектор з охорони праці відділу нагляду за об’єктами підвищеної небезпеки Михайло Повх. – 62-річний водій ПП «Спалах» Іван Стець, хоча й отримав травми несумісні з життям на об’єкті, що його зводило підприємство,  проте перебував не на своєму робочому місці та не виконував ні дій, які б належали до його трудових обов’язків, ні будь-яких  дій в інтересах підприємства, - повідомили в Управлінні Держгірпромнагляду по Закарпатській області

 

Довідка: Основним видом діяльності приватного підприємства «Спалах», на якому працює 15 осіб,  є загальне будівництво будівель. Дозвіл  Держгірпромнагляду на виконання робіт з заміни, реконструкції та відновлення будівель підприємство не отримало. 

 

Коментарі

Л
Луц

Песец...

Читайте також