Водій та пасажир "Хонди", яка зіткнулася з"Ладою" під Мукачевом, відбулися легкими травмами

8
5

Про це Мukachevo.net розказали у Мукачівськиій центральній лікарні.

За попередніми даними, у лікарню потрапили двоє людей, жінка з Ровного та чоловік.

Лікарі діагностували у потерпілих легкої та середньої важкості травми, множинні садни. У лікарів є підозри про перелом у жінки гомілкової кістки та струс головоного мозку.

Загалом життю людей нічого не загрожує.

Нагадаємо, під Мукачевом сталося жахлива ДТП. Там, у лобовому зіткненні двох авто загинуло 2 людини. Фото та більше інформації за цим посиланням.

Коментарі

Є
Єгор

Я співчуваю родинам загиблих, моє серце та душа плаче разом з Вами. Увесь цей час знаходився під крапельницями, та лише тільки зараз став приходити до тями, усвідомлювати що весь цей жах стався на справді. Хочу перепросити у рідних загиблих пробачення…Простіть, що за участі мого авто це сталося…Бог знає, що я цього не вчиняв. Тим не менше, молю простіть…бо ваших рідних немає, а я живий. Мені боляче про це писати, думати, говорити… Я знаю що я не вчиняв ДТП, не виїжджав на зустрічну смугу. Бог усе знає та розсудить і якщо він приготував мені таку долю прийму її…, але дуже прошу рідних, щоб розібралися справедливо. Повірте, мені також дуже важко усе усвідомити, страждають також мої рідні…Я молю, простіть мені моє життя, яке Бог для чогось лишив.

В
Вася

журналюга, селфі у лікарні добре. а людей немає. виних Бог накаже.а ти піаришся.

А
Андрій

Комусь тази мішають? А як вам Смарт плюс джип? Тоже витіснити смартів? І на майбутнє пристібуйтесь!

ТС
Той самий уважаемый)

Вам не набридло обговорювати хто на якій машині їздить? Ви не розумієте, що в дтп може попасти кожен водій і це не залежить яка в нього машина. Ниєте тут в коментаріях про чеські номера, коли хтось в дтп потрапляє, тепер на вазі потрпили і ниєте про вази. Хто на чому хоче на тому і їздить. Не ваше це діло.

1
123

І де той закон, який витіснить ВАЗи(ТАЗи)з наших доріг? Зіткнення лобове, а ушкодження.....

Читайте також