Водій вантажівки був "під кайфом": подробиці смертельної ДТП на Хустщині (ФОТО)

207 11

В поліції Закарпаття розповіли подробиці смертельної аварії у селі Заріччя Хустського району.

Раніше Mukachevo.net писало, сьогодні зранку у селі Заріччя, на Хустщині сталась ДТП за участі вантажівки та легкового автомобіля.

На сайті поліції Закарпаття повідомили, що 19-річний водій вантажівки VOLVO, житель Мукачева, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з легковим автомобілем «Volkswagen Touran».

Внаслідок ДТП 37-річний водій легковика, житель Заріччя, від отриманих травм загинув на місці. Його пасажирів — 23-річну жінку та 16-річного хлопця — госпіталізували до лікарні.

Водій вантажівки за кермом перебував у стані наркотичного сп’яніння.Його правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДП
До Попадинець В.

Ти з тим дітваком цілий день проводиш, шо так ручаєшся чим він занимаєся, чи отиць його контролірує, коли сам у вариші жиє, а малий у селови?

ПВ
Попадинець Віктор

Всі ділові і пишетеся під левими ніками напишіть хоч один свє імя,диванні експерти які в свому житті ні..уя не роблять лиш сидять у чаті аби херню якусь написати.Погано що померла людина.А дітвака я добре знаю то що не вживає, просто знають звідки він родом і зразу асоціують з наркотою . Малий робить із своїм батьом ночами не висипається і повірте я знаю що кажу бо нераз був присутнім при їхній роботі .

ІП
Ігор Попович

А то шо дітвак у 19 років та має 3 аварію за 2 роки, і пофіг на всьо, бо грошей доста, і після дтп через тиждень возиться на другій машині? Лем проблема шо тепер дтп з потерпілими і летальним ісходом, а дурні гроші з дітвака зробили балуваного неуправляємого мажора, і тепер будуть сипати гроші, бо ще кубик є в запасі і q8, так шо заминати будеся

ДК
Доброчесний коментатор

До мукачівця у якого виникли якісь нестандартні думки по поводу віку водія легковика, їх є двоє братів і то авто молодшого йому 33 а був за кермом 37 річний його брат. Тому певно хтось помилився при написанні статті.

ДК
Доброчесний коментатор

Ко пише за того дітвака ош він не вживає то ви вже куплені коментатори бо прийшли нарас роспальцовані рішати ош што буде дале із елітов што була за рульом фури, тот іщи ни ядного сяк убє кіть ни сяде. Попомніть моє слово тот не одну аварію учинив, кіть му порішавуть та будуть щи смерти… і тот кобрин што там у туіктокови бігать та аваріі знимать, типир низнимав нич як му родственик убив молоду людину і покалічив ще одну нарас там був з ташичков та крутився ги воня в гатьох. Нич не зробиш людини вже ниє. А нас будуть по закарпаттю дале нарки убивати на легкових на фурах. А ми мовчім.

У
Уйко

Значить,подставлявуть пацана!!!! Бузеранти вон.....чі.

ВЦ
Ваня цитрус

І я знаю малого дуже адекватний пацан і я можу запевнити що він не вживає максимум енергетики які продаються на кожній заправці.

Г
Глобал

То що був у стані наркотичного спяніння брехня я знаю пацана років 5 ізнаю що він не вживає.Працює з батьком з 15 років постійно у дорозі постійно у роботі і реально пацан адекват.

М
мукачівець

та як му дали 5 ти тонник гнати кіть ще невстиг права дістати

М
Мукачівець

У попередньому розділі писали що 33 річний помер а тут 37

J
Jojo

А де робив, чого не провірили як пускали на маршрут. Беруть на роботу за копійки так іщи і не провірять.

Читайте також