Водій ВАЗу загинув: з'явилися нові подробиці ДТП на Рахівщині

62
6

Смертельна аварія трапилася 28 серпня в смт. Великий Бичків Рахівського району.

Раніше Mukachevo.net писало, що в смт. Великий Бичків зіткнулися Audi та ВАЗ.

В ГУ НП в Закарпатській області зазначили, що водій ВАЗу почав здійснювати розворот в невстановленому місці та допустив зіткнення з автівкою Audi, яка рухалася позаду нього в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП травми отримали водій ВАЗу та його 6-річний пасажир. Постраждалих довелось вирізати за допомогою спецзасобів.

На жаль, від отриманих травм, 41-річний водій ВАЗУ помер в реанімації. Дитину після обстеження відпустили додому.

18 річний водій Audi не постраждав. За кермом він перебував тверезий.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

X
Xx

Ваз вилучити з дороги

К
кладовщик

Заказал и оплатил 5 пачек плитки. Привезли 6. Говорю, лишняя. Ни фига. По деньгам все сходится? Вот вам ваши шесть. Сейчас смотрю накладную. Плитка 5 штук, доставка 1 штука. Итого шесть. Шесть и привезли. По ходу, я нашел новый источник дохода.

З
Задебов

Реально, з якою швидкістю їхав на ауді водій, біля АТБ у В. БИЧКОВІ??? дозволено 50, при такій швидкості, навіть якщо Ваз перед ним почав розвертатись і там дозволено, такий удар? Полюбе летів, хай нададуть відео з камер спостереження, там же Торговий центр, супермаркет є, чи вже менти зтирають?

Е
Експерд

Виноваті оба але Ауді могла сзаді нього могла летіти з таков скоростю шо вун в зеркалі нич не увидів коли розвертався, а через секунду Ауді уже влетіла.

СД
Суддя Дред

Так, питання чи указав Жигуль поворот вліво і на який швидкості їхало Ауді, ош знищило той Жигуль. Ще одна безглузда смерть, на жаль.

Ц
Ціґань

100% дітвак начав убганяти. село, путь руний, чому би і не притопити хоть 150? у нас у селі кой путь учинили, та таги би гоночний автодром. а чим май цуравий ціґанський жіґуль вать пассат ци ґольф - тим май ґазує.

Читайте також