Водій Volkswagen не встиг сховати від ужгородських патрульних наркотики (ФОТО)

15
10

Зупинили автівку через порушення ПДР сьогодні вночі.

Як розповідають в Управлінні патрульної поліції, коли копи підійшли до водія, той намагався щось сховати у салоні авто. Перевіривши авто, під на килимку біля водійського сидіння, виявили поліетиленовий пакет із ймовірно наркотичною речовиною кристалічного походження.

Саме тоді на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Разом з тим, патрульні помітили. що водій знаходиться у наркотичному сп'янінні. Але проходити відповідний огляд чоловік відмовився.

На нього було складено адміністративні матеріали за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Коментарі

З
Знаю

Копи найдуть примененіє сьому пакетику. Пару раз дунуть, пуру раз кофе уп'ють, 2 штрафи жебракам за лампочку і всьо, жизнь удалась. Ах да копи копи в мукачево не заїзжають хто не знає, доси , росвигово і черемьошки 13 район для них

З
Зоран

Копи то хто такї ?

І
Інтересно

Кого імили?

Б
барига

Садити всіх подряд, і тих ко продає і тих ко їх кришує

П
Пішті

Нафік вам ті наркотики, ідіть вина собі упийте

ДК
До кука з закарпуття онлайн

Для початку навчись розставляти Коми , неук !!! По-друге , потрiбно змiнити державний устрiй з феодально-капiталiстичного на тотальний соцiалiзм, а всiх екс -мiнiстрiв, презикiв, сбу, суддiв, прокурорiв, митникiв, бiсменiв , депутатiв,губернаторiв та чиновникiв , що займали керiвнi посади,- засудити 25 рок, Повна конфiскацiя майна, рахункiв( родичiв, синiв, бабусь...)...iнакше це шоу -мiняти машинiсти для втiхи даунiв , нiколи не змiнить ситуацiю в кращу сторону! Ну, так, що там з пашкулляляком ? Будуть його машину» кубика» зупиняти на прАверку !!???

К
Кук

Треба тих сажати ко таких прикриває сбу поліція то всьо їхні люди і торгують! Город малий всі всьо знають а нічого не робиться, тоді значить то виходно правоогороним органам! Скільки ти не міняй тих кирівників у всіх на всіх є якась папочка з минулого як би та нова людина нехоче займатися хрязними справами її змушують а щоб не було неприязні то і заохочують коштами і все, цей круговорот вічний!!!!А молодих недосвідчиних зїдають і затоптують!

К
Кук

Такі і їдуть в ато. Потім повиртаються бють себе в груди шо вони там були і їм всьо можна!

ДР
До редакцii

Пашкуляк а ля бандiт местного розливу встиг сховати зброю та наркоту ??? Чи полюцiя нова його не зупиняе ?????

П
Правда

Всіх наркоманів і алкашів на убой в зону АТО - це невиправні люди і тягар для суспільства.

Читайте також