Водій забув двох туристів на заправці під Мукачевом, поїхавши з їх квитками та речами (ВІДЕО)

10
6

Інцидент із щасливим фіналом трапився вчора на АЗС "БРСМ-Нафта" із дніпровськими туристами, які відпочивали на Закарпатті і повертались додому.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Юрій Павлишинець. 

- Дівчина була в розпачі, адже квитки додому, документи та гроші - все залишилося у "Vito", - пише журналіст.

На місці вже вирішили звернутись у поліцію, але потім відмінили виклик, бо водій мікроавтобуса на зупинці "біля танка" зрозумів, що когось десь забув, і вирішив повернутись за туристами.

- Як пояснив чоловік, в дорозі він провів 800 км і трохи втомився, тому на заправку забіг і вибіг на автоматі, і як обіцяв парі туристів зупинився біля "Танка" (популярна зупинка в Мукачеві). Простояв хвилину і здивувався чому ніхто не виходить з авто, і тільки тоді глянув у салон, де було пусто - закарпатець не одразу зрозумів, що трапилось, втім повернувся на АЗС з надією побачити горе-пасажирів на місці..- йдеться у повідомленні.

На щастя, туристи з Дніпра встигли на потяг.  

Коментарі

П
пенсіонер

Туй у Мукачеві без травматики не мош, нись мене так подрізав водітєль на легковій (я на біцігльох_) шо мало ся не вср.... Матюкав`го пів години. Поцани зачули весну, муд@ki!

Ц
Центровський

Жесть овца!! Пiтю, такi глупостi звiдаш! За iнструкцiею, у таких випадках це твое перше дiйство повинно бути! Автобус iз грошима i сумками моментально повертаеться десь за 10-15 хвилин))

МС
Мукачево слезам не верит

Отставить панику!!!

П
Пітьо

А нашо падати на бетон?

Р
Роман

Чого така істерика, то не в Китаї десь застрягла а вдома в Україні, чи боялася що її бандерівці з.їдять? :)))

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

ісерічка бля!!!!

Читайте також