Водієм-порушником, який побив мукачівця в центрі міста, виявився активіст Партії регіонів? (ФОТО)

11
18

Читачі сайту Мукачево.net впізнали у "героєві" інцидента на вулиці Возз'єднання активного учасника партійних зборів міського осередку мукачівських регіоналів.

Як доказ читачі надіслали фото з зібрання ПР в Мукачеві, на якому гордо стоїть чоловік, дуже схожий на водія-порушника, який побив мукачівця, котрий насмілився зробити тому зауваження про порушення правил паркування.

Подробиці інциденту можна знайти у матеріалі Водій-порушник побив мукачівця, який зробив йому зауваження в центрі міста (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Нагадаємо, що зухвалість у паркуванні мукачівських водіїв уже не раз ставала предметом громадського обурення: Свинство за кермом: У Мукачеві водій припаркував свого джипа посеред парку (ФОТОФАКТ)

Коментарі

ЙУ
Йдеме у Ивропу

Постоянно вижу сього пана у секонд-хендах. Короче барижнічає регіонал.

М
Мукачівець

Кравчук, тебе це дуже цікавить?

6
666

На фото якась сатаніська секта. Всі стоять в постойці СМІРНО. Єбальники в них як гестапо.

В
Вова

дуже схожий і той самий - трохи різні речі, але так Мукачівські водії вже аж занадто зухвалі. Мабуть наслідують своїх іменитих "односельчан"-Балог

С
Сталин

Расстрелять.

В
вуйко

ну що поробиш ... який ПРезидент, така й держава, така і ПаРтія і її члени На фото подивитися - немов якийсь сходняк, і обличчя такі із надлишком інтелекту.

П
пацан

Так то не хлопця побив, а працівника який відкриває шлагбаум.

О
Олександр

Звідки фото? Та я на 99% впевнений що його хтось з своїх же взяв і злив. Не дуже хороші відклики, з чого можна зробити висновок що люблять його та поважають лиш рідні йому люди. Цікаво, читає він це? Гордиться своїм вчинком? В такому віці йому вже потихеньку глину у чай підмішувати потрібно а не заготовками розмахувати!!! Культура якась елементарна повинна бути присутня!!!

К
Кравчуку

Хлопці з МОССАД Дмитрови надіслали, точніше голуб приніс.

1
1

Подтверждаю-бывший майор с перевалки кличка Лёлик торговец антиквариатом небрезговал оружием дружбан щубца

П
Прокурор

Тільки що повідомили що потерпілий помер у обласній лікарні! Це вже кримінал!

КЮ
Кравчук Юрій

Мені дуже цікаво, що за читачі надіслали це фото?

Я
Янош

Чи то спецом в ту партію таких беруть чи який...?

С
СМЕРШ

бивший майор, нажився на контрабасі цвітних металах у армії на антикваріаті. тепер калимить на салютах. чмо конкретне по жизні і сикло такоє же, на того хто йому може лампош загасити даже не вякне. короче йому та партія як прізваніє)

М
мкчв

Я шось і не здивований логікою подачі новин. Спочатку побив, потім новина про те що з партії регіонів. Все нормально. Тепер я спокійний, а то не було шось кульмінації в попередній новині.

А
Азіров

Тут все зрозуміло ЙоніКовач та його б... . "Все по понятиям" Накол демона!!!

Й
Йончи

Мукачівець якого "побили" хоч вижив...?

М
Мукачівець

Ооооо. От воно шо. Ну тепер то все ясно стало звідки така нахабна поведінка. Я б на місті пана Шутка таких дворняг і близько біля себе не тримав. Ато весь імідж зіпсує такий маразматик храмий!!!!

Читайте також