Водії на Швабській в Ужгороді паркуються, порушуючи правила (ФОТО)

15
2

Дорожні знаки на вул. Швабській не є виключенням. Тому й дивує, чому водії дозволяють собі нахабно паркуватися під самісіньким знаком? Хто повинен слідкувати за дотримання правил на дорозі? Таких зухвальців за кордоном контролюючі органи не прощають!

В Ужгороді як мешканці міста, так і приїжджі паркують авто з порушенням правил дорожнього руху. І жоден не замислюється, що ускладнює життя іншим учасникам руху, може призвести не тільки до затору на вулиці, але й до аварій. Водії заїжджають на тротуар, заважаючи пересуватися пішоходам, та ще й захоплюють значну частину проїжджої частини вулиці. 

Таким водіям нічого робити на вулицях міста, допоки вони не вивчать правила дорожнього руху і не почнуть в обов’язковому порядку їх дотримуватися, пише Ужгородська міська рада.

Коментарі

*
***

Просто ДАЇшники і так знають маршрут, по якому їх пошле водій БМВ : на 3 веселих букви.От відразу і поїхали туди!

П
Пішохід

Ой, які всі законослухняні! У Мукачеві така-ж проблема, але ДАІ-шники закривають очі. Як вам картина: їде БМВ, за ним авто ДАІ, через хвилину БМВ паркується прямо під знак (біля міського відділку міліції у самісінькому центрі!!!!), а ДАІ-шники собі їдуть далі, мабуть обідня перерва...

Читайте також