Водії жаліються на бездоріжжя Берегівської об'їзної Мукачева (ФОТО, ВІДЕО)

14
7

Мукачівська міська рада вже неодноразово зверталась до облавтодору з приводу ремону об'їзних шляхів, в тому числі Берегівської об'їзної, однак майже щорічні ямкові ремонти цієї ділянки дороги нічого не дають і нові ями з'являються вже за кілька місяців.

До редакції Mukachevo.net звертаються водії з численними скаргами на стан Берегівської об'їзної в Мукачеві.

Як заначили в Мукачівській міськраді, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України об'їзні вулиці міста Мукачево знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області.

— Виконавчий комітет Мукачівської міської ради неодноразово звертався до служби доріг щодо незадовільного стану вищезгаданих вулиць (ред. — Берегівської об'їзної), що унеможливлює рух транспортних засобів в даних напрямках, — прокоментував Mukachevo.net начальник управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому В'ячеслав Гасинець.

Коментарі

Л
Лоцьі

А ліпше нич ще два роки не робити, докі ями плавно не вкатають. За півроку уже і так стало намного легше проїхати. А доті вже розсиплеся готовий участок. Но як готовий, 30 метрів покласти асфальту на переїзді на бетон - велика проблема. Йсе просто позор для Мукачева!

М
Мукачівець

До редакції.зробить фото вул.Коперативна вона не краща.

Ц
Центровський

Всьо Закарпаття се заповідник населений дурнов гуканщинов, яків до Європи як папуасам. Буквально через границю вилизані Словакія і Мадярщина, а туй грязь і розруха як у Таджикістані якомусь. Не зря сих папуасів Чехословаки не хотіли брати в свій состав у 1919-му, лем Антанта їх заставила. Може кіби сь ме находилися у чехах аж до типир, то ті би зробили із сього бидла людей. А так, при совку який заграбастав Закарпаття , всьо ще більше усугубилося, поетому маємо то шо маємо...

7
77

І весь рух пішов по вулиці Писарева , скоро там тоже така дорога буде.

Ш
шофер

скоро построять дорогу на кольцо в росвигові та всім стане легше, але увидите

P
pfr

Ліпше би боло на сю дорогу вернути танки, як давно за совка там нею їздили усе :) А кіть серйозно, то кіби камійони не перегружали, як сесю на фото, то й дороги би ліпшими ся пставали. А сесю дорогу докус треба закрити і вшорити місто неї нову, рувну і широку.

М
Мукачивець

До редакції. Зробіть фотографії проїзної частини, а конкретно заїзд на міст через р. Латориця біля перехрестя І.Зріні - Островського та об'їзна.

Читайте також