Водоканал, лікарня та школи Мукачева готові до зими і блекауту (ФОТО)

15
0

Місто готується до критичного сценарію проходження зими, і на випадок блекауту встановили в комунальних закладах альтернативні види постачання енергії. Для всіх шкіл у нашій громаді було придбано 36 генераторів.

Як зазначають у Міській раді Мукачева, перед настанням зими була проведена очистка димових і вентиляційних каналів газових котелень, а також проведено технічне обслуговування системи газопостачання та газових приладів.

Також виділяються кошти на придбання генераторів, палива та оливи у садочках громади, щоб забезпечити їх надійну роботу.


Міський водоканал придбав 24 генератори потужністю від 30 до 200 кіловат. Вони встановлені на водозаборах і каналізаційно-насосних станціях. Це дозволить надавати цілодобово послуги з водопостачання та водовідведення під час відключення електроенергії.


Медичні заклади. Для лікарні Святого Мартина було закуплено три генератори потужністю 400 та два по 200 кіловат, які на 100% забезпечують безперебійну роботу закладу під час відключення електроенергії.

У лікарні також функціонує когенераційна установка потужністю 300 кіловат, яка виробляє тепло, гарячу воду і електроенергію за допомогою газової котельні.

Амбулаторії: У разі відсутності газопостачання амбулаторії можуть переключити 16 об'єктів на електричне опалення. Також в закладі є 8 генераторів для надійного постачання електроенергії в разі відключення електромережі. Було створено запас палива для їх роботи.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також