Водоканал попередив, що води на кількох вулицях Мукачева не буде і сьогодні

11
21

Саме про це повідомили у місцевому водоканалі.

Як йдеться у повідомленні, у зв’язку з продовженням ремонтних робіт на водогоні водозабору «Чинадієво» 25 травня ц.р. до 22-00 буде припинена подача води в резервуари на г.Сороча.

Як і вчора, подача води в районі вулиць Закарпатська-Верді, Сороча, Ів.Франка, Великогірна- Б.Хмельницького, Духновича, Яр.Мудрого, І.Зріні, Шевченка, Берегівська, Севастопольська, Горького все ще буде без води.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що воду на вулиці подадуть до обіду, а мукачівці у соцмережах пишуть, що у них вода таки "пішла".

Коментарі

А
Александр

на Росвиговской тоже нету воды

С
Сергій

На вулиці Руській теж води немає, мабуть там одні сепари живуть

Т
таня

2 доби без води, досі немає ні краплини на вул.Ватутіна

И
ИА.

Вулиці Індустріальна, Пархоменко теж без води. Мало того, що вода по годинах, та ще й платимо завищені ціни на неї! Жах та й годі. Про простих людей та їх потреби ніхто не думає!!!:(

Х
ХХХ

ЯКЕ КЕРІВНИЦТВО У ВОДОКАНАЛІ,ТАКА І ЙОГО РОБОТА - ЖАХ І ГАНЬБА

П
пыдгоряночка

Хоть би попередили що води не буде, а ті у кого малі діти

ПБ
Пішто бачі

До речі, говорять що від нашої води у Мукачеві різко виросла захворюваність на Рак... Такої сумної статистки ще не було за всі роки. Що туда колотять нико не знає

Z
Zlata

У Кольчені на Латоричній не має з вчорашнього ранку?? і до тепер..

ПБ
Пішто Бачі

До Наталії, то чорного кольору не вода а квас, бонус за то що не було води

Н
Наталія

Вода жах! Чорного кольору,обіцяли розібратися ,розбираються пів дня і результату 0!

ЖМ
Житель Мукачево

Мне очень нравятся все сообщения нашего водоканала, особенно то что ихни объявления появляються уже постфактум. Мне очень интересноа в 10.00 вода пойдет? А то умные тетеньки в водоканале скажут , что у нас вода по часам и соответственно будет лишь утром 26.05. Если уж в городе такая хреновая ситуация с водоканалом и водой, то пусть хотя бы развозят бочки с питьевой водой.

Я
я

Предупреждали что не будет воды 1 день, вчера ждали ждали 10 вечера и не дождались, утром опять нет воды.. развозите воду тогда бесплатно людям. Офигели совсем. Воду где брать ????

8
876

Будьте обережні! Вода з'явилася в мережі, але точно не відповідає жодним нормам! Колір темно-коричневий!!!

М
М

Коли буде вода на iндустрiальній

А
анонім

А на Індустріальній колии буде?мають попереджати про відключення води на 2 сутки!

М
М

А коли взагалі планують подачу води? Надіємось, що ввечері все буде!

П
Петя

Клоуни,залишити людей без попередження на два дні без води !!!!!!!!!!!!!!! Робити дороги там де вони вже е,а там де їх немае взагалі ...грубо говоря "ЗАБИТИ" Ага, дякую шо ви взагалі нам ще дозволяете жити у вашому місті,ходити по вашим тротуарам і їздити по вашим дорогам)))))))))Ваще думають всі за людей))))))))))))

Ч
Читач

Садової немає у списку а води нема вже другий день!

8
876

Не зовсім вірна інформація виставляється: не на "кількох вулицях", а досить велика кількість вулиць, і зазначений перелік далеко не повний! Чому Ви не прикріпили карту із водопостачанням із резервуару на якому ведуться роботи? Чому нема точного переліку вулиць? Чому нема точних даних по часу ремонтних робіт? Куди дивиться влада міста? Місцеві жителі мало того, що не попереджені в поній мірі, а ще й поставлені в умови нерозвинених країн Африки...

М
мама

мало того що в Підгорянах вода по годинам так ще і тої не дають

П
підгорянська

А про підгорянську чому мовчали?люди тут сидять без води

Читайте також