Водопостачання у Мукачеві стане цілодобовим?

16
2

Відповідаючи на запитання журналістів щодо проблем ужгородського «Водоканалу», Віктор Погорєлов зазначив, що сьогодні перемовини з місцевим водоканалом веде й інший міський голова закарпатської області Золтан Ленд’єл.

Зокрема, мер Ужгорода зазначив, що пан Ленд’єл таж виставить вимоги, аби мукачівцям надали цілодобове водопостачання.
В Ужгороді води цілодобово поки не буде. Натомість сьогодні продовжили дозвіл на водопостачання за минулорічним графік. Мер запевнив, що усіх на графік не переведуть, вода за графіком буде тільки у тих, у кого вона по годинам була й досі.
 
Щодо скандалів з «Водоканалом», то пан Погорєлов зазначив, що 2 роки тому владі вдалося зупинили консесію водоканалу,  більш того, директор  фірми, якій мали дати шефство на ужгородським водоканалом,  уже два роки ув’язнений. Тоді прокуратура наклала арешт, який досі не знятий, тому у правовому полі не можна робити жодних дій. На сьогодні у «Водоканалу» велика заборгованість перед податковою.

Основні фонди підприємства налічують сотні мільйонів. Подальша схема така: інвестори приносять кошти і обладнання, якщо у підприємства таки будуть прибутки, то вони поділяться за умовами договору.

Коментарі

1
123

Після 24.00 у Мукачеві пішати і какати заборонено.

D
dyr

Погорєлов зачепив Лендєла - у мукачеві не краще.

Читайте також