Вогонь на логойдівському ринку локалізовано (ФОТО, ВІДЕО)

13
19

Після години безрезультатного гасіння.

Як стало відомо Мукачево.net, повідомлення про пожежу в чергову частину надійшло о 15.21.

За 10 хвилин на місце подій прибули дві машини мукачівських пожежників. Однак, за словами очевидців, води в них не було. Набирали її з сусіднього фонтану.

Не чекаючи помічі від пожежників люди, переважно власники крайніх рядів та сусіднього з речовим продовольчого ринку організували живий ланцюг, черпаючи та відбиваючи від вогню торгові площі. В результаті, частину крайніх рядів речового ринку вдалося врятувати та завадити вогню перекинутися на сусідній продовольчий ринок.

За 15 хвилин після займання на місце події прибув міський голова Золтан Ленд'єл, який за словами очевидців сам був шокований з порожніх машин пожежників. Відразу почалися дзвінки...

Близько 16.00 на поміч мукачівським пожежникам почали з'їжджатися бригади з Сваляви, Дерцена (Берегівщина), Іршави.

Однак, у той час вже усі ряди палали. Стояло питання лише локалізацію вогню та унеможливлення займання сусідніх будівель.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

В
витягорюновзакарпаття

мукачево,спасибо,пожарникам,за,спосение,год,прошол,обновился,супер,ещё,больше,жилающих,пришло,торгорать,,,

Ч
Читатель

noti я з Вами цілком згідна на рахунок заправки. Там же під землею резервуари з паливом і могло би статися непоправне!!! А з іншої сторони якби її там не було,то ніхто би і не квапився гасити пожежу і базар би згорів повністю і не дай Бог прилеглі до нього будинки, адже був сильний вітер. Якби не пожарні машини нафтопродукту, то був би жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чому базарні кіоски мозолили всім очі (мол не естетично на такій гарній площі такі убогі будівлі), а заправка за 20 метрів від нового багатоповерхового будинку вписалася в ландшафт района??????????????????????

C
CuBounD

В Україні робиться все через жопу!!!

М
Мукачивець

В Україні робиться все через жопу!!!

М
Мукачівець

Люди коли ж ви навчитесь співчувати тим в кого дійсно біда??? Ви переживаєте за пожежників - які виїжджають на виклик без води(тільки уявіть, звісно не дай Бог, що таке може статися з Вашею оселею), зате гроші при введені в експлуатацію цих будівель вони зрадістю взяли, причому поклали їх не до бюджету міста, а в свої кармани. Чи може Вам шкода власницю ринку, яка набудувала ці магазинчики собівартістю в 1000дол.сша, а продавала за 10тис.дол. і більше??? Наш шанований мер замість того щоб стояти в стані схожому на передозування наркотиками, краще б зателефонував своєму боссу В.Балозі і просив допомоги для дійсно постраждалих - людей які вклали всі свої заощадження в придбання цих магазинчиків та товару і залишилися нізчим. Пане МЕР, хто їм відшкодує втрати??? Окрема особиста зневага до людей які дивилися на це все та регочучи знімали на мобільні телефони - моральні ур..ди

К
Корчи

Пропоную п. Балозі,як міністру МНС допомогти оновити пожежну техніку в Мукачеві. І громадськість мае на цьому наголосити.бо загорітися так може,не дай Бог, будь де в місті.

М
мукачівка

Може, вже досить стихійно забудовувати із порушенням правил пожежної безпеки?!!! Як могли пожежники (та й інший спецтранспорт) дібратися до середнього ряду? Шкода, звичайно, всіх, а особливо людей, що мали в цих рядах місця - згоріло все!..А пожежники все-таки спрацювали - локалізували вогонь із місць вільного під’їзду. Могло бути ще більше постраждалих

Я
я

мера і начальника пожарки копнути у гузицю!!!!!!!!!!!!!!

S
Stefa

Цікаво,за що пожежникам платять зарплату.

РМ
Редакція Мукачево.net

Усі відео з пожежі можна переглянути за посиланням http://www.mukachevo.net/ua/Multimedia/View/85 Усі ВІДЕО з страшної пожежі в Мукачеві

С
Славик

блин жалко тех людей что там торговали

РМ
Редакція Мукачево.net

Усі фото з пожежі можна переглянути за посиланням http://www.mukachevo.net/ua/Multimedia/View/84

В
володимир

треба купити пару нормальних пожарних машин, а не їздити з пустими 40-ка річними сараями без води!!!!

N
noti

Добре , що пожар було локалізовано, але біда в тім, що надалі там буде знаходитися автозаправна станція, а це є небезпека. Я рахую, де є поблизу будівлі в яких проживає населення,і є парк відпочинку де завжди відпочивають з дітьми, а також старше покоління, є прикрасний новозбудований фонтан ,який теж коштує великих коштів, то там не має бути ніяких автозаправок.Добре , що все так обійшлось.Там був мер міста пан Лендєл З.З, то він має зробити висновок.

B
Balamut

Мені здаеться вині не пожежники а наша влада шо їх погано споряджуе. Приїхати на пожежу без води?

С
студенти

подякувати?!затушили!?стоять трогє один шланг держать!!у людей всьо згоріло!!!!!!!!!!!скіки тисяч,ви бачили їхні сльози!??

С
студенти

подякувати?!затушили!?стоять трогє один шланг держать!!у людей всьо згоріло!!!!!!!!!!!скіки тисяч,ви бачили їхні сльози!??

С
студенти

подякувати?!затушили!?стоять трогє один шланг держать!!у людей всьо згоріло!!!!!!!!!!!скіки тисяч,ви бачили їхні сльози!??

B
Balamut

Слава богу шо затушили. Но хоть подякуемо нашим хлопцям пожежникам хоть шось вони і всеш допомогли......!!!

Читайте також