Вояж до Бурштина не стане курортною прогулянкою для підопічних Гамули

12
0

Одним з найактивнішим в складі «Закарпаття» в останніх матчах був Микола Гiбалюк. Саме цей захисник є основним постачальником небезпечних передач з правого флангу в район штрафного майданчика суперника. Кілька з них змушували суперників закарпатців розпочинати гру з центра поля.

— Миколо, після кількох хороших ігор команда здається втратила притаманну їй гру і з важкістю чіпляється за бажаний результат. На твою думку, в чому проблема?

— Особливих проблем не бачу. У нас підібрані непогані виконавці, які здатні грати на такому рівні та й у ігровому плані проблем не має. Сподіваюся, після домашньої перемоги знайдемо «свою гру», додасться впевненості, а з нею прийде й результат.

— Наступний матч?— нелегке виїзне протистояння з бурштинським «Енергетиком». Що скажеш про цей колектив?

— Це типова домашня команда, яка здатна попсувати нерви будь-кому. Якщо на виїздах у бурштинців гра не клеїться, то в рідних стінах лягають, як-то кажуть кістьми. Готуємося належним чином, вивчаємо манеру гри суперника, думаю, що Ігор Васильович знайде шлях, як здолати непоступливого суперника.

— В Ужгороді ти з’явився ще в минулому сезоні, але так і не зумів зіграти жодної гри у прем’єр-лізі…

— Через певні паперові питання, у мене був третій перехід з команди в команду, не зміг допомогти «Закарпаттю». Добре, що нині все вирішилося й зараз я повноцінний гравець клубу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також