Волейбол. СК "Ужгородський" проведе дві зустрічі з хмельницьким "Новатором"

15
0

Сьогодні та завтра СК "Ужгородський" зустрічатиметься у Хмельницькому з теперішнім лідером чемпіонату України серед команд вищої ліги - місцевим "Новатором".

У господарів зараз в активі 36 очок і вони на 5 пунктів випереджають чернігівський "Буревісник", який посідає 2-ге місце в турнірній таблиці. Третім слідує харківський "Локомотив" (28), за ним - "Фаворит" (25). Лише на очко відстає від лубнівчан СК "Ужгородський" (24), проте в ужгородців у запасі пропущена гра з "Юракадемією" (Харків).

Як повідомив начальник ужгородської команди Володимир Панков, усі хлопці здорові й налаштовані дати бій лідеру. Після 10-денного тренувального збору в складі молодіжної збірної України, що проходив у Харкові, повернулись до клубу Андрій Місевра та Віталій Щитков. Проте колективу потрібен ще один чистий ліберо. Сподіваємося, що в міру своїх можливостей зіграє основний - Павло Ремезов.

Після повернення з Хмельницького, 23-24 січня СК "Ужгородський" прийматиме вдома МВК "Одеса", який сьогодні на 7 місці в турнірі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також