Волейболістки Міжгірської кращі в області

6
0

Чергова перемога волейболісток місцевої спортивної школи в першості області серед команд ДЮСШ, яка нещодавно пройшла на Міжгірщині, ще раз вказує на високу майстерність підопічних Василя Гриба. Адже дівчата вже вкотре здобувають нагороди найвищого ґатунку на подібних турнірах.

Цього разу за звання кращої змагалися 13 команд (6 дівочих, 7 юнацьких), які представляли найсильніші спортшколи області. У дівчат безапеляційне лідерство як у груповій, так і у фінальній частині у своїх руках тримали волейболістки районної спортивної школи (дир. Тарас Бартків), які на шляху до перемоги не програли жодну партію, обігравши своїх суперниць з сухими рахунками 2:0!

Наші дівчата з легкістю обіграли волейбольні колективи Мукачівської міської, Рахівської районної ДЮСШ, які посіли ІІ та ІІІ місця відповідно, спортшколу В. Бичкова, В. Березного та міста Свалява. Відрадно, що волейбольні традиції на Міжгірщині продовжуються, і всі любителі спорту сподіваються на нові досягнення наших улюблениць.
 
Склад команди переможниць: Богдана Гавриш, Яна Форос, Вікторія Рущак, Вікторія Пилипчинець, Ірина Кривка, Марія Мушка, Олександра Кібкало.
 
А ось виступ юнацької волейбольної команди для всіх став неприємною несподіванкою. Адже на старті турніру наші хлопці вважалися фаворитами, але достойних результатів здобути їм не судилося. Кращими тут стали вихованці В. Березнянської ДЮСШ (І місце), Ужгородської №1 та Свалявської ДЮСШ, які посіли ІІ та ІІІ місця відповідно.
 
Міжгірці були лише шостими. Будемо сподіватися, що в недалекому майбутньому наші волейболісти візьмуть, як кажуть, себе в руки і ще не раз доведуть свою майстерність.
 
Представники та тренери команд гостей відзначили, що змагання пройшли на високому рівні і основна заслуга в цьому насамперед директора місцевої спортшколи Тараса Бартківа. Організатори в свою чергу висловлюють вдячність колегам-тренерам, які обслуговували турнір, за висококласний арбітраж. Зокрема, Олександру Бланку, Михайлу Василевському, Василю Звіричу та іншим.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також