Володимир Чубірко підбив підсумки роботи на посаді голови Закарпатської облради

9
0

Про зроблене посадовець розповів сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді.

-В принципі, ми все зробили, що планували. Шкодую, тільки що було замало часу, щоб запустити додаткове фінансування на наші проекти з-за кордону. Західний вектор треба було більш потужно розвивати. Саме через цей напрямок ми зможемо будувати і Україні місток до ЄС, і самим рухатись до європейських соціальних стандартів, - повідомив поки ще чинний голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

-В нелегкий час нам довелось бути депутатами. Був період після Майдану, коли саме обласна рада підтримувала життєдіяльність області, забезпечувала пенсії і зарплати. З початку війни в Україні нам вдалось сформувати досить чітку програму підтримки учасників АТО. Ми єдина область в Україні, яка забезпечила своїх військових в зоні АТО. Ми внесли поправки до програми «Турбота» та виділили 5 млн грн для оперування важкохворих людей за кордоном. По цій програмі вдалось прооперувати всіх дітей, які потребували пересадки кісткового мозку, закупити хіміотерапію тощо, - розповів Чубірко.

Володимир Чубірко зізнався, що перше, чим займатеться найближчим часом – це відпочинком і родиною: «Це основне для мене зараз, а після Різдвяних свят буду думати. Тим більше, в мене є працюючий бізнес, куди я завжди можу повернутись».

Мukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також