Володимир Омелян їде на Закарпаття

8
10

Про це йдеться на сайті Міністерства інфраструктури України.

Як стало відомо Мukachevo.net, візит Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна заплановано на завтра, 5 квітня.

— Метою робочої поїздки є визначення перспектив розвитку регіональних аеропортів та інфраструктури Закарпатської області загалом, йдеться в анонсі оприлюдненому на сайті.

Дивіться також: "Інтерсіті +" з Ужгорода до Києва може стати реальністю.

Коментарі

А
Адекват

Любов странна штука! Ненька нас так "любить",що постійно влаштовує вояжі,то леді приїдуть,то клімкін,то омелян....Баринів із себе ріжуть. Правда і до і після їх візитів і дороги безбожні і вакцин нема і роботи і....А Мадярщина,то "ізувери",то "імперіалісти" то....Але вмісто міністра транспорту сюди приходять асфальтоукладчики, вмісто мін. ох. здоров'я завозять вакцини, препарати для гемодіалізу, перша леді Мадярщини привозить допомогу...Коварна то любов!

М
многабукаф

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/313114

ДН
до нижньої марги

ти тоже шось доброє куриш...поділися,оби й мене так вставило)))))))))

А
Алекс

Восстановление Мукачевского аэродрома очень актуально.Город получит много бонусов и рабочие места.Респект Омеляну , если это получится у него.

C
citizen

Ось воно що! А я думаю, що у лісі здохло, що сьогодні проводили ямковий ремонт на трасі між Мукачевом і Ужгородом.

П
правда

Провезітьго на Виноградово, вать на Рахів, особенно за селом Грушево, може щось поміняється у його мозгах, бо говорити, то не міхи тігати. Злодіі хринові !

С
Совгавбиров

Дорога Мукачово -Берегово страхи ! Дорога Вілок -Виноградово уже ни страхи , а штось ни реальноє , таги после трьох часів обстрілами арт установками "Град". У многих селах доріг НИЄ!

Б
Балабол

На поезде Мукачево - Будапешт уже колёса стерлись........

Л
лось

уже вернувся з техаса? тадь казали ош буде там пару місяцю наблюдати як там для вкраїни паровози будуют

М
Місний

Не забудьте йому дороги показати, обо хлоп бов у курсі.

Читайте також