Володимир Пахнюк очолив СБУ Закарпаття

37
10

Відповідний указ "Про призначення В.Пахнюка начальником Управління Служби безпеки України в Закарпатській області" з'явився на сайті Президента України Петра Порошенка.

Раніше Володимир Пахнюк очолював управління Служби безпеки у Вінницькій областіі.

"Призначити ПАХНЮКА Володимира Васильовича начальником Управління Служби безпеки України в Закарпатській області", - зазначається на сайті президента.

Володимир Пахнюк родом з Рівненщини, з міста Рокитне. Закінчивши у 1988 році військове училище, Володимир Васильович після служби в армії переходить працювати до органів державної безпеки України. У 2001 році випускається з Острозької академії, отримавши диплом юриста. З жовтня 2014 року призначений Указом Президента керівником СБУ в Житомирській області. У 2017 році очолив Вінницьку СБУ.

 

 

Коментарі

К
Кобзон

Наша служба и опасна и трудна, И на первый взгляд и на..й не нужна....

ПД
пітьо до редакції

а про чм0шника балогу мош тоже писати в коментарях правду?

П
Правдоруб

Читаю коменти та вражає та відвертість про ВІДСУТНІСТЬ поваги до органів держбезпеки України!!! Але що дивно, що цім "органам" самим наSSRати на цю "НЕлюбов" народу до них!!! Вони, як завжди займаються ІМІТАЦІЄЮ своєї діяльності, результативність повний "0", ЖОДНОГО корупціонера обласного рівня не відправили за грати за КОРУПЦІЮ, РОЗКРАДАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ, ВІДМИВАННЯ КОШТІВ - ЛЕГАЛІЗАЦІЮ!!! Отанне питання - а НА ЯКОГО БІСА ВИ ПОТРІБНІ???? Що ви є, що вас НЕ МАЄ, ніякої різниці, але ж ЗАРПЛАТНЯ У ВАС ОГО-ГО яка на відміну від ПОТРІБНИХ людям - лікарів, вчителів...чого це ми, народ України повинні УТРИМУВАТИ (наші відрахування із зарплат) ВАС НЕРОБ????

П
Петро

Закінчивши у 1988 році військове училище. Не в Україні це точно. Огидний совковий дармоїд.

Х
Хабар

Блюк. Та Балоги вори в закони а народ стадо овц

П
Патріот

Питання до редакції Мукачево нет : в чому над важливість цієї новини що ви виділили статтю червоними буквами ? Прості кадрові, нікому не важливі , призначення якогось чергового клерка ( держ.службовця ) віднесли до мега важливої новини. Окрім контрабандистів ( яким потрібно заново домовлятися ) ця зміна керівника нікому не цікава.

П
Правдоруб

І що???..від заміни керьовніка закарпатське УСБУ ПОЧНЕ працювати на державу, а не на свій жеб???? НЕВІРЮ!!! у цього на чолі написано (гладкий, як хряк) НІКОЛИ НЕ РОБИВ і НІКОЛИ НЕ БУДУ РОБИТИ....це що сучасний офіцер спецслужби??? та його зовнішній вигляд (зняти з нього форму, яку одягає щоби пофоткатися) нагадує баригу, що на базарі свіжину та гурку продає, а ще скоріш писок як ОХФІЦІЯНТА....

Л
Лоці

А в москаля харя краща ізраїльська .) така і в цього.)

(
(•_•)

Яка паскудна харя !!!

Ч
Черговий

Приїхав відшліфувати з москальом, пітьовком васьом та едуардом кукобою ( перепискаі)ефективність контробанди сигарет в Європу .) Достойно.

Читайте також